2777
2789
عنوان

بیاین تورو خدا راجع به سالگرد

212 بازدید | 26 پست

بچه ها ماه دیگه ششمین سالگرد دوستی ماست،با این شرایط که ما نمیتونیم کنار هم باشیم و نمیتونم چیزی هم براش بفرستم،یه پیشنهاد بدین که بتونم اون روزو برا جفتمون خاطره کنم.لطفا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه میتونید تماس بگیرید یه کیک کوچیک بخر و وقتی دارید حرف میزنید کیکو بیار و تبریک و.....

ممنون عزیزم،ایده های عاشقانه ندغری مثلا اهنگ یا حمله ی خاص یا هذچیز دیگ کذاز راه دور بشه انجام داد

ممنون عزیزم،ایده های عاشقانه ندغری مثلا اهنگ یا حمله ی خاص یا هذچیز دیگ کذاز راه دور بشه انجام داد

راستش ما چون دوریم همیشه اینجور مناسبت یا روزای خاص چندتا کار ک خودم انجام دادم میگم شاید بدردت خورد

یبار با عکسای دوتفرمون کلیپ درست کردم و یه اهنگ ک باهاش خاطره داشتیم گذاشتم رو کلیپ

یبار واسه تولدش فکرمیکرد یادم رفته چوت به روی خودم نیاوردم ولی ساعت ۰۰:۰۰ براش هدیه ای خریده بودمو عکسشو فرستادم و تبریک گفتم و گفتم که منتظرم زودتر بیای کنارم ک جشن بگیریم 

یبارم بدون اینکه خبرداشته باشه با بردار شوهرم رفتم محل کارش و جشن گرفتیم براش

هرکس لیاقت خودشو خودش مشخص میکنه...🦋✨
چه جذاااب😍😍😍به پای هم جوون بمونید

ممنون عزیزدلم

امروز بحثمون شده بود یاداوری اینا حس خوبی بهم داد 

امیدوارم شماام پایدار بمونید🤍

ممنونم عزیزم

ببخشید میشه ازتون ی سوال بپرسم؟

شما ک شیش ساله باهمید توی این مدت دعواهاتون یا دلخوری هارو چجوری میدیریت میکنید؟

ببخشید میشه ازتون ی سوال بپرسم؟ شما ک شیش ساله باهمید توی این مدت دعواهاتون یا دلخوری هارو چجوری می ...

تو لحظه ی عصبانیت سکوت میکنم و بعد بهش توضیح میدم.خیلی وقتام از دستم درمیره ولی هیچوقت توهین نمیکنم و فقط رک خرفمو میزنم ولی دیگ بخثو کش نمیدم.هیچوقتم مسائلو باهم قاطی نمیکنم