2777
2789
عنوان

بهترین درس یا تجربه ای که از نی نی سایت یاد گرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 76 پست

متاسفانه آدمای حسود و بع شدت عقده ایی زیاد داره 

از بدبختی هات بگی دوست دارن 

از خوشی هات بگی باهات دشمن میشن 

به شدت محیط سمی هست هرکس از ابنحا رفته به خودش کمک بزرگی کرده 

هرجند آدمای خوبم داره اما کم هستن

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه سعی کنم کمتر مشکلاتم اینجا بگم چون هر کس با نظر خودش یه نسخه میپیچه و اگر مشکلی دارم برم پیش ر ...

مخصوصا مشکلات زناشویی که فوری نسخه طلاق میپیچن

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

از اون دنیا کوچیک خودم بیرون اومدم 

فکر میکردم سطح زندگی همه مثل خودمه 

ولی دیدم آدم های از من بهتر و بدتر هم هستن .

ولی اینم فهمیدم که مردم خیلی بی اعصابن  

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

منم مخالفم چه راحت میگن طلاق انگار زندگی شوخیه 

اصلا یجوری قاطعانه میگن طلاق بگیر و طرف رو از زندگی سرد میکنن انگار زندگی خودشون گل و بلبله همیشه 

یه اخلاق بد هم دارن تا با نظرت مخالف باشن میرن تایپک قبلی هاتو میخونن درد و دل کرده باشی میکوبن سر طرف این خیلی بده 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

اصلا یجوری قاطعانه میگن طلاق بگیر و طرف رو از زندگی سرد میکنن انگار زندگی خودشون گل و بلبله همیشه&nb ...

من تا به حال به هیچکسی تو زندگیم نگفتم طلاق چون ما جای اون آدم نیستیم نمیدونیم بعد طلاق شرایط زندگیش چجوری میشه 

اصلا یجوری قاطعانه میگن طلاق بگیر و طرف رو از زندگی سرد میکنن انگار زندگی خودشون گل و بلبله همیشه&nb ...

من امروز یه تاپیک زدم جهت مشاوره 

تو فاز پرسش و پاسخ بود 

یه شوهری وقتی از خانومش عصبانی هست کلید از خانمش میگیره تا چند روز 

به روانشناسه پاسخ داده بود .

بعد یه خانومی تو تاپیک من میگه این روانشناسا همش میگن سازش کنید سازش کنید 

هر کی میره پیش اینا نمیزارن طلاق بگیره چون بهشون دستور دادن به سازش تشویق کنید که طلاق نگیرن که آمار طلاق بیاد پایین!

یعنی با کوچکترین مسئله همه دنبال طلاق هستن . بابا یکم آرومتر شاید این مسئله با چند جلسه زوج درمانی حل شد! 

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏