بستنی،رنگی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 2567 عنوان مامانا کمک 39 بازدید | 4 پست کسی شربت گایافنزین برای نوزاد دوماهه داده خداجونم خودت مواظب همسر ودخترم باش💗 مواظب منم باش چون اونا بدون من نمیتونن زندگی کنن😂 مرسی که همیشه کنارم بودی بابت همه چی شکرت🌻 1402/03/21 | 19:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هیاهو79 عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14729 براچی بهش میدی؟ ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨
بستنی،رنگی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 2567 براچی بهش میدی؟ امروز بردن دکتر سرماخورده عطسه میکنه سرفه خلطی هم داره یکم دکتر بهش شربت گایافنزین وآزیترومایسین ۱۰۰داده خداجونم خودت مواظب همسر ودخترم باش💗 مواظب منم باش چون اونا بدون من نمیتونن زندگی کنن😂 مرسی که همیشه کنارم بودی بابت همه چی شکرت🌻
هیاهو79 عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14729 من دکتر بردم یه شربت گیاهی براش نوشت پسر منم سرفه هاش زیاد بود ... ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨
بستنی،رنگی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 2567 من دکتر بردم یه شربت گیاهی براش نوشت پسر منم سرفه هاش زیاد بود ... دختر من سرفش زیاد نیست عطسه میکنه خداجونم خودت مواظب همسر ودخترم باش💗 مواظب منم باش چون اونا بدون من نمیتونن زندگی کنن😂 مرسی که همیشه کنارم بودی بابت همه چی شکرت🌻