2777
2789

هزینشم بگین لطفا

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

من الان زیر دست کراتین کارم 🤪🤪

🌱الله من،منتظر قره العین هایت هستم 🌱من به دستان تو خیره شدم، معجزه کن یاالله 🙏💚 من ناقص هستم،ناقص بودن عیب نیست این ویژگی جدایی ناپذیر همه ی انسان هاست.(ناقص=کامل نیستم.)

ریزش که گرفتم تا بند سوتین ۱۹۰۰ بهمن ماه انجام دادم الن پایین موهام پیج خورده☺️

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شامپو معمولی هم استفاده میکنی؟هر از گاهی

🌱الله من،منتظر قره العین هایت هستم 🌱من به دستان تو خیره شدم، معجزه کن یاالله 🙏💚 من ناقص هستم،ناقص بودن عیب نیست این ویژگی جدایی ناپذیر همه ی انسان هاست.(ناقص=کامل نیستم.)

از همین ریزشش میترسم😕

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

من پروتئن کردم نه ریزش نگرفتم کمترم شد اما بعد یک ماه به علت چرب شدن کف سرم و نداشتن اطلاعات ک باید با شامپوی معمولی بشورم هر هفته ریزش گرفت موهام،به محض شستن با شامپوی معملوی خوب شد.

درکل اگر سلامت موهات برات مهمه نکن چون ساقه مورو پوک و سبک میکنه،اما اگر صرفا ظاهرش و ریزشش مهمه بکن قشنگه

از همین ریزشش میترسم😕

شدیدار ریزش گرفتم بعد ۵  ۶ ماه. مجبور شدم کلی داروی تقویتی استفاده کنم

پشیمون شدم

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍
اصلا 

شامپو فری سولفات رو مثل اینکه باید تا دوبار بعد از کراتین استفاده کرد من ریزش مو گرفتم اصلا فکرشم نمیکردم بخاطر شامپو باشه بعد کلی اذیت فهمیدم بخاطر شامپو

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
شامپو فری سولفات رو مثل اینکه باید تا دوبار بعد از کراتین استفاده کرد من ریزش مو گرفتم اصلا فکرشم نم ...

خب اگ استفاده نکنم ک نمیشه

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 
خب اگ استفاده نکنم ک نمیشه

اصلا ارزش نداره هی شدیدتر میشه ریزش 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
اصلا 

بخاطر همونه الان اتفاقا کراتین کارم میگف از شامپو معمولی هفته ای یک دفعه مجازی که استفاده کنی یا دوهفته یکبار 

هر شامپویی بجز صحت فقط 

چون چربی های کف سر باعث میشن ریشه مو سست بشه و ریزش بگیری