2777
2789

یه همکار دارم خیلی فازش منفیه و خیلی رک و تلخ حرف میزنه خیلی دوس دارم از این آدما دوری کنم ولی بخاطر کارم نمیتونم و مجبورم تحملش کنم 

مثلا امروز داشتیم صبونه می‌خوردیم گفت: از همه آدما خسته شدم حوصله هیچ کس رو ندارم حتی تو رم بزور دارم تحمل میکنم   

چند وقت پیشم گفتم بعد کار بریم بیرون یکم بگردیم، گفت : کم اینجا میبینمت.

کار که تموم میشه بیشتر وقتا خداحافظی نمیکنه

عید نوروز اصلا عید رو تبریک نمیگه .همش ما بهش تبریک میگیم و جالبه خیلی رک میگه من عید اصلا به محیط کار و همکارام فک نمیکنم و یادشون نمیوفتم که تبریک بگم 

خیلی رک میگه من دوس ندارم تو سرویس( اتوبوس) کسی پیشم بشینه  دوست دارم تنها باشم . بعضی وقتا جا نیست مجبورم پیشش بشینم

در کل ادم‌ بدی نیست و خیلی هم سالم و مورد اعتماد و اهل پول قرض دادن  فقط می‌ناله که چرا ما باید همش سره کارباشیم و خانواده ها مون رو نبینیم و دائم میگه همه چی برام تکراری شده این چه زندگیه همش کار و قیافه تکراری همکارا  

بخدا الان دارم به این فکر میکنم فردا باید با این کار کنم قلبم پیشش میگیره .  دو ساله همکاریم ولی هرروز باهم نیستیم تو بعضی کارا باهمیم.   خب اگه رک بودن خوبه منم باید خیلی رک بهش بگم منم از قیافه تو خسته شدم ولی واقعا دلم نمیاد باکسی این طور حرف بزنم  . خودش هم میگه من زبون تلخی دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو زبون تلخت بیشعوریتو نشون میده! اینو درجریانی که بیشعور هستی یا نه؟!🙄

این آدم فکر کنم افسرده هم هست!

ولی بنظرم سعی کن ازش دور شو زیاد باهاش حرف نزن مگر اینکه مربوط به کار باشه 

💔

این آدم یه رنجی درونش هست یک اتفاق تلخ یه خاطره بد براش اتفاق افتاده که رسیده به پوچی. بهتره اینبار که خواست صحبت کنه خیلی رک بهش بگی من دوست ندارم این حرفا رو بشنوم. چون نمیتونی کمکی بهش کنی . خودش باید بخاد که عوض شه

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
اون خانم باید به دکتر مراجعه کنه احتمالا نشانه های بیزاری از همه چیز وهمه کس وهمه شرایط رو میگه حالش ...

ینی ما مثل خودش باهاش رک حرف نزنیم . خیلی دلم میخاست بگم منم دارم تورو بزور تحمل میکنم

خب بنظرم این بستگی به اینده کاریت داره، که چقدر دیگه لازمه تحملش کنی.

اولویتت باید سلامت روحیت باشه نه ناراحت شدن کس دیگه اونم خصوصا همچین کسی! 

لازم نیست لحنت بد باشه، میتونی خیلی مودبانه بهش بگی

مثلا فردا که دیدیش وقتی شروع کرد به صحبتای همیشگی و گفت همه چی چقدر بده، اتفاقا مثل این سخنران های انگیزشی بگو برای من همه چی عالیه، خودشید میتابه، پرنده ها اواز میخونن و...

لازم نیست باور داشته باشی بهشون، اما اینطوری اونم نمیخواد دیگه با همچین کسی درد و دل کنه احتمالا

این آدم یه رنجی درونش هست یک اتفاق تلخ یه خاطره بد براش اتفاق افتاده که رسیده به پوچی. بهتره اینبار ...

عزیزم‌ما بعضی وقتا ساعت ها با هم تنهاییم نمیتونم باهاش بحث کنم میترسم‌قهر به وجود بیاد اون وقت چطور ۸ ساعت تحملش کنم

چرا نمی تونی خانواده هاتون رو ببینید ؟

خیلی سخته کنار این طور آدمی 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
چرا نمی تونی خانواده هاتون رو ببینید ؟ خیلی سخته کنار این طور آدمی 

نه این طورم نیست ما روزی ۸ تا ۱۲ ساعت سره کاریم . البته اون مسیرش از کار دوره و دیر میرسه خونه . درکل از این آدما های خشکه مذهب هم هست  و اینم بی تاثیر نیست