2777
2789
عنوان

مجرد بودن اونقدر هم بد نیست

331 بازدید | 19 پست

سلام 

تاپیک مخصوص مجرداا 

خیلی دیدم توی این سایت از مجرد بودن و نداشتن خواستگار خوب شکایت میکنید و ناراحت هستید 

این شکی نیست که متاهل شدن و همسر نیاز مهمیه و چیز خوبیه 

اما دوستان مجردی خیلی هم بد نیست‌

خب انکار نکنیم که مجردی هم مزایای خودشو داره 

اون تفریحاتی که دوست داری رو میتونی بری / شغلی که مورد علاقته/ میتونی سفر بری جایی که بهت خوش بگذره/ شغل مورد علاقتو انتخاب میکنی / مسئولیت غذا پختن و تمیزی خونه و بچه داری رو دوشت نیست و وقت آزادت زیاده 

پس انقدر سخت نگیرید عزیزان از هر وضعیتی دارید لذت ببرید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم نیاز های هر ادمی به طور ذاتی متفاوته مثلا بعضیا نیاز به مسافرت و گردش بیشتری دارن بعضیا نیاز و اولویتشون ازدواج هست بعضیا هم کار بخاطر همین بنظرم نمیشه اینو گفت

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
اره دیگه من چون خودم سر کار میرم خیلی مجردی سختم نیست . دوست دارم ازدواج کنم ولی مجردی هم خیلی بد نی ...

ببین ازدواج خوبه اما نه ب قیمت بدبخت کردن خودت.متاسفانه پسر خوب کمه واقعا کم شده.

بنظرم نیاز های هر ادمی به طور ذاتی متفاوته مثلا بعضیا نیاز به مسافرت و گردش بیشتری دارن بعضیا نیاز و ...

نه من نگفتم مجردی بهتره 

متاهل شدن قطعا خوبه 

گفتم از مجردی استفاده کنید و جنبه مثبتشو ببینید