2777
2789

زن داداشم اومده بود خونمون کلا اهل تیکه و خود بزرگ بین هست ...بعد دو سه تا چیز خطاب به من به شوخی گفت من فقط سنگین لبخند کوتاه زدم ...دیگه سر تیکه سوم بلند شدم‌ از مبل خودمو تو آشپزخونه سرگرم کردم(فقط به خاطر داداشم چیزی نگفتم بس که مظلومه و من کافیه یه چیز بگم تا داداشم خورده شه) رو سریمو تا کرده بودم گذاشتم رو دسته مبل بعد زن داداشم بلند شد رفت جای تلویزیون و اینا وقتی برگشتم‌دیدم نشسته روی همون مبلی که من بودم نه اونی که خودش بود روسری مم زیرشه😑😐من قشنگ اونو تا کردم‌گذاشتنم رو دسته مبل که برگشتم بیام بپوشم ...اصلا بگیم سر خورده یعنی همونو ندیده؟دیگه چیزی بهش نگفتم چون مامانمم و بابامم بودن به نظرم ضایع میشد بگم‌بلند شو روسریم‌زیرته...ولی حالا اعصابم خیلی خوردههه احتمالا از لج من رفته نشسته اون رو ...😖

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...

اعتدال و حد وسط رو‌توی زندگیتون رعایت کنید 

نه اینقدر دور از جان سلیطه که نشه باهاتون ارتباط گرفت ‌و نه اینقدر بی زبون که ازتون سواستفاده بشه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا بهتر که نگفتی اینجوری کارشو بی اهمیت جلوه دادی

وای نمیدونم من حساس شدم یا واقعا هی سعی می‌کرد روسریو نشون بده که زیر پاشه ...😕

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...
وای نمیدونم من حساس شدم یا واقعا هی سعی می‌کرد روسریو نشون بده که زیر پاشه ...😕

مطمئن باش سعی میکرده نشون بده

بهترین کارو کردی که حساسیت به خرج ندادی و برات مهم نبوده

خدایا شکرت🙏

اعتدال و حد وسط رو‌توی زندگیتون رعایت کنید  نه اینقدر دور از جان سلیطه که نشه باهاتون ارتباط گ ...

یکبار یادمه یه بار در جواب تیکه خودش یه چیز کوچیک گفتم‌اومد با داداشم خونمون تو حیاط داد و بیدادددد که فلان بهمان کسی به من احترام‌نمیزاره داداشم داشت به خود زنی می‌رسید...دیگه خودشو از چشمم انداخت...حقیقتا حتی حس جواب دادن بهشم‌ ندارم...

از بس فشار خورده از لجش نشسته رو روسریت

همووون🤦‍♀️

یکبار یادمه یه بار در جواب تیکه خودش یه چیز کوچیک گفتم‌اومد با داداشم خونمون تو حیاط داد و بیدادددد ...

ازش فاصله بگیر 

کلا باهاش هم دهن نشو چون مشخصه خانوادگی مظلوم هستید و از پسش بر نمی یایید ، داداشتون هم این وسط گیر میکنه

ولی متاسفانه این آدما روز به روز پر رو تر و وقیح تر میشن 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
من هیچ وقت نتونستم نه به زنداداشام و نه به خواهرشرام تیکه بندازم و برای جبران حرفاشون خیلی از حرفا م ...

من اصلا کینه ای از کسی ندارم خداروشکر چیزی توی دلم نمی‌مونه فقط زود آدما از چشمم میوفتن و دیگه کلا بیخیال میشم نسبت بهشون ولی این دفعه سر بچه بازیش حرصم گرفته آخه داداش بدبختم چی میکشهههه🥲

معلومه از لج گذاشته زیر پاش وگرنه کور که نبود  

من نمیدونم مامان بابام چرا انقدددر غریبه دوستن از داماد گرفته تا عروس انقدر لی لی به لالاشون گذاشتن که...اولا که مثل خودش جواب میدادم مامانم بعدا سه سااااعت نصیحتم میکرد این چه وضعشه دختر مردم با هزار آرزو اومده خونه ما فلان چلان...قشنگ استدلالش اینه چون طرف مهمونه تو لال شو🤦‍♀️

پس تا میتونی فاصلتو ازش حفظ کن حتی اگر بغل دستت نشسته!

والا من که از خدامه...خودش نمیفهمه...