2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

261 بازدید | 24 پست

سلام دوستان میخواستم بپرس خوردن قرص قلب ضرر داره من قلبم هیچ مشکلی نداره شکست عشقی خوردم خسته شدم ازین دنیای لعنتی هرشب دوتا قرص قلب میخورم به نظر تون ضرر داره

😐😐😐😐

کمی سکوت در این جهان پر هیاهو... من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بده  وزن فعلی°• ۴۳  وزن هدف  اول •°۴۹ وزن هدف دوم•°۵۵    وزن هدف سوم ۶۳   شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ک ضرر داره ، وقتی خداروشکر مشکله قلبی نداری چرا میخوری 

گلم هیچ حالی موندنی نیست این روزا هم میگذره❤️

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
اره ک ضرر داره ، وقتی خداروشکر مشکله قلبی نداری چرا میخوری  گلم هیچ حالی موندنی نیست این رو ...

داره مسخره میکنه ها😂 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
داره مسخره میکنه ها😂 

چ مسخره ای آخه 😐

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
چ مسخره ای آخه 😐

واقعا فک میکنید راست میگه 😂 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
اره ک ضرر داره ، وقتی خداروشکر مشکله قلبی نداری چرا میخوری  گلم هیچ حالی موندنی نیست این رو ...

دوست دارم مشکل قلبی پیدا کنم واقعا دیگه ازین زندگی خسته شدم هیچ کس درکم نمیکنه

عزیزم قرص بخور نمیگم نخور اما ناحیش رو عوض کن شما قرص آرامش بخش  بخور جای قلب 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
دوست دارم مشکل قلبی پیدا کنم واقعا دیگه ازین زندگی خسته شدم هیچ کس درکم نمیکنه

هیچ پسری ارزشه ناراحتی و اشکه ی دختر و نداره

مشکل قلبی پیدا کنی هیچکس اذیت نمیشه الا خودت