2777
2789
عنوان

مشکل در غربالگری اول

4182 بازدید | 68 پست

سلام خانوما من امروز جواب آزمایش غربالگری اومد برم نشون دادم به دکتر گف مشکل داره 

گف بچه هیچ مشکلی نداره گف ازمایش آمینیو‌سنتس

همچین چیزی گف باید انجام بدی گف آب بچه رو میگیرن میفرستن برای آزمایش

من ۱۴ هفتمه گف باید ۱۶ بشم برم نامه داد برم انجام بدم منم انقد استرس داشتم اصلا نپرسیدم این چه مشکلیه پیش اومده گفتم ببینم شما میدونید چیه براتون پیش اومده ؟ خطری نداره ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه سندروم دان انجام میشه امینو یا سلفری خیلیم گرونه پس چجوری گفته مشکلی نداره بچه ؟ چند سالته ؟

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

ازمایش یا سونو ریسک نشون داده امینوسنتز لازم شده

البته کاش به دکتر میگفتی که اگه ممکنه جای امینو سلفری بدی ازمایش خونه راحت تره 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ازمایش یا سونو ریسک نشون داده امینوسنتز لازم شده البته کاش به دکتر میگفتی که اگه ممکنه جای امینو سل ...

مگه چجوریه ؟

خطرناکه ؟

دوهفته بعد باید برم اگه خطرناکه بگم بهش

ازمایش یا سونو ریسک نشون داده امینوسنتز لازم شده البته کاش به دکتر میگفتی که اگه ممکنه جای امینو سل ...

مشکلی نداشته چهارده هفته رفته غربالگری اول ؟

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
واسه سندروم دان انجام میشه امینو یا سلفری خیلیم گرونه پس چجوری گفته مشکلی نداره بچه ؟ چند سالته ؟

عه چقد یعنی

بخدا گفت نه اینکه بچه مشکلی داشته باشه ولی باید انجام بدی

من ۱۷

مشکلی نداشته چهارده هفته رفته غربالگری اول ؟

چرا خب ۱۴ هفته خیلی سونوها کلا قبول نمیکنن دیگه ان تی رو 

میگن دیره برو تا انومالی

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

عه چقد یعنی بخدا گفت نه اینکه بچه مشکلی داشته باشه ولی باید انجام بدی من ۱۷

عددت هم بالا نیست ازدواج فامیلی هم نبودی ؟