2777
2789
عنوان

واسه اشتی پیشقدم بشم؟

195 بازدید | 8 پست

سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید

منو دوست صمیمیم قهریم ی مدته. کلا امسال چن بار سره موضوعات مختلف باهم دعوا کردیم و قهر کردیم ولی زود ب ی روز نکشیده اشتی کردیم اما ایندفعه نزدیک ی هفتس باهم حرف نزدیم حتی من هرروز میبینمش ولی طوری رفتار میکنیم انگار همو ندیدیم. اینم بگم اون چن بار خودش مقصر بود و اومد پا پیش گذاشت واسه اشتی! دعوای ایندفعمون سره این بود ک وقتی میریم بیرون با یکی دیگ از دوستامون مدام شوخی میکنه و باهاش راه میره و کلا منو یادش میره همین ناراحتم میکنه بعد من دیگ بهش گفتم کاری بهت ندارم اخه خسته شدم از بس سره این موضوع باهاش بحث کردم. حالا ن اون پاپیش میزاره ن من. تصمیم گرفتم اگ اشتی کردیم دیگ سره این موضوع بهش گیر ندم ک بدتر لجبازی کنه و بیخیال باشم. ولی غرورم نمیزاره من اول پیشقدم شم! بنظرتون صب کنم اون بیاد جلو یا من پیشقدم بشم؟

بالاتر از سیاهی، رنگ این روزای منه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۸

ببین دقیقا تو همون سن و سال منم همچین شرایطی داشتم.خیلی ناراحت میشدم که دوست صمیم با دوست دیگه‌مون گرمه و اذیت میشدم.تلاش زیادی کردم که اون نفر سوم رو بهم ترجیح نده اما به نظرم اشتباه بود!کلا برای تمااااام دوستی‌هات همون‌قدر که مایه میبینی مایه بذار نه کمتر نه بیشتر.الانم اگر میبینی رفتارش ازارت میده پیشقدم نشو برای آشتی.

ببین دقیقا تو همون سن و سال منم همچین شرایطی داشتم.خیلی ناراحت میشدم که دوست صمیم با دوست دیگه‌مون گ ...

اخه میدونی چیه

چون اون چن بار پیشقدم شده میدونم الان انتظار داره من ایندفعه پا پیش بزارم و زبونش درازه جلو بقیه ک بگه اینهمه من رفتم جلو یبارم این بیاد.

بارها سعی کردم بی تفاوت باشم و بیخیال باشم ک با بقیه یهو صمیمی میشه و بمن ترجیحشون میده ولی تا تو موقعیتش قرار گرفتم و دیدم که رفته با یکی دیگ سریع ناراحت شدم و نتونستم ب حرفم عمل کنم.

ایندفعه هم غرورم نمیزاره برم جلو  از ی طرفم با خودم میگم شاید درست نباشه این بار من نرم. با اینک اون مقصره

عزیزم بشین درس بخون. دانشگاه دولتی قبول شو

برای ما که پول نداریم، دانشگاه و درس بهترین چیزه. 

دولتی صبول شو که نخوای شهریه بدی. 

اونجا شاید وصع بهتر بشه. خواستگار خوب داشته باشی و... 

اونجا میتونی کار پیدا کنی. ببین دخترها چه کار میکنن. مثلا سفارش تایپ بگیری یا کارهایی مثل این.. 

عزیزم بشین درس بخون. دانشگاه دولتی قبول شو برای ما که پول نداریم، دانشگاه و درس بهترین چیزه.  ...

من حتی کتاب تست ندارم چجوری درس بخونم؟ همه دوستام کتاب تست و مشاور دارن کلاس میرن من حتی کتاب ندارم

من حتی کتاب تست ندارم چجوری درس بخونم؟ همه دوستام کتاب تست و مشاور دارن کلاس میرن من حتی کتاب ندارم

کتابخونه نداره شهرتون؟ تو کتابخونه کتاب تست و کمک درسی هست. از بچه های پارسال که قبول شدن نمیتونی بگیری؟ تیکه طلایی چیزی ندارس بفروشی کتاب دست 2 بگیری؟ 

کتابخونه نداره شهرتون؟ تو کتابخونه کتاب تست و کمک درسی هست. از بچه های پارسال که قبول شدن نمیتونی بگ ...

کتابخونه عضوم ولی اونجا اکثرا کتابای تست ماله ۹۶و ۹۷ ک خب کتابای درسی کلا متنش عوض شده بدردم نمیخوره چون بیشتریا کتابای کنکورشون میفروشن اگ فروش نره و چن سال گذشته باشه ک بدرد نخوره میزارن کتابخونه. تو فامیل هم نداریم کسی ک کنکور داده باشه چون نوه بزرگتر منم