2777
2789

دیشب بهم گفته اینارو دوست مجازیمه خودش میگه مشکوک به سرطانه از دیشب همش دارم گریه میکنم چیکار کنم آروم شم آخه

با افراد انرژی منفی میل برخورد ندارم،ریپ نزنید. [یک عدد انسان خوش‌بین و محصل هستم.تاپیکای کتابی تگم کنید🧚🏻‍♀️📖]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه دوست مجازیا از اینا میگن واسه غیبت یهویی بعدشون از من گفتن بود

نهه این فرق داره میدونی خودشم پسره 🫠چیزیش بشه من میمیرم

با افراد انرژی منفی میل برخورد ندارم،ریپ نزنید. [یک عدد انسان خوش‌بین و محصل هستم.تاپیکای کتابی تگم کنید🧚🏻‍♀️📖]

بگو بره دکتر شاید چیز خاصی نباشه خب

قراره فردا پس فردا آزمایش بده دارم میمیرم از نگرانی 🫠💔

شما خانومی یا آقا؟

دخترم🥲

به نظرم که الکی گفتی واقعیاش الان تو زرد از آب درمیان چه برسه مجازیا 

نه دروغ تو کارش نیست یه ساله که رفیقمه 🥲💔

اگه دختر بود که اینو نمیگفت معمولا پسرا یه مرض بی درمون میگیرن غیب میشن 🤣

نمیدونم اصلا آروم قرار ندارم 🫠