2777
2789
عنوان

دعا کنید برام

86 بازدید | 19 پست

باردارم. به شدت اضطراب و افسردگی گرفتم . طوری که نمیتونم تحمل کنم. وقتی تنهام میکوبم رو‌پام که تخلیه روانی شم. دارم کم کم به خودکشی فکر میکنم. ترو به هرکی میپرستید دعا کنید برام. روانپزشکم رفتم فایده نداشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماه هفتم. از همه چی میترسم  همه چی رو‌مخمه الان سر یه قضیه ای یجوری اضطراب دارم چند روزه که ن ...

منم ازهمچی میترسیدم حتی از قرص مسکن... خیلی بد بود هنوزم کامل خوب نشدم دارو مصرف میکنم خیلی بهتر شدم من دچار حمله پنیک میشدم

الحمد الله شما دیگه مادری خوشحال باش یه کاموا بگیر از اینترنت اموزش یه وسیله نوزاد دوست داری یاد بگیر بباف قران بخون تا انشاالله بچت دنیا اومد صبور باشه با بچه تو شکمت حرف بزن فکزهای بیهوده رو بریز دور خدا رو شکر کن شما مادری خوب نیست به خودکشی فکر کنی

ماه هفتم. از همه چی میترسم  همه چی رو‌مخمه الان سر یه قضیه ای یجوری اضطراب دارم چند روزه که ن ...

خودت رو بسپار به خدا بگو خدایا توکل کردم به تو برا ارامش دلت دو رکعت نماز بخون اگر نزدیک شما مسجد یا امامزاده هست برو دلت اروم می گیره

منم ازهمچی میترسیدم حتی از قرص مسکن... خیلی بد بود هنوزم کامل خوب نشدم دارو مصرف میکنم خیلی بهتر شدم ...

منم پنیک میگیرم. تا ماه پنج خوب بودم. یهو شروع شد. الان باورت نمیشه خونمون ترک اینا داره. نشستم جز به جز خونه رو بررسی میکنم میگم وااای این دیوار چرا اینجوریه وااای سرامیکا چقدر ترک داره،چرا زمین یکم گود شدهو ازین حرفا

همش فکر میکنم الاناست که خونه بریزه😭😭😭😭 قبل از این چند هفته فکر میکردم بچم سندروم داون داره😭  دیگه تحمل ندارم. 

خودت رو بسپار به خدا بگو خدایا توکل کردم به تو برا ارامش دلت دو رکعت نماز بخون اگر نزدیک شما مسجد یا ...

همش آیه الکرسی میخونم. همش صدقه میدم ولی نمیشه که نمیشه. خیلی تنها موندم😭

الحمد الله شما دیگه مادری خوشحال باش یه کاموا بگیر از اینترنت اموزش یه وسیله نوزاد دوست داری یاد بگی ...

دست خودم نیست. همش خودمو سرگرم میکنم ولی فقط چند دقیقه میتونم دوباره اضطراب میگیرم. دارم نابود میشم

همش آیه الکرسی میخونم. همش صدقه میدم ولی نمیشه که نمیشه. خیلی تنها موندم😭

شما یه کار هنری که نشسته باشی وخسته نشی با دستهات برا بچت یه چیزی درست کن ذهنت درگیر بشه خوب میشوی عکس بچه لباس بچه گل هر چی که دلتو شاد می کنه نگاه کن 

منم پنیک میگیرم. تا ماه پنج خوب بودم. یهو شروع شد. الان باورت نمیشه خونمون ترک اینا داره. نشستم جز ب ...

قبل بارداری اینجور نبودی؟؟؟؟ بارداری اولته؟؟؟ 

منم خیلی اوضاعم خراب بود نمیتونستم تومکان های سربسته یاقدیمی بمونم میگفتم الان میریزه روم رفتیم مسافرت مشهد خیلی شلوغ بود تو هتل میترسیدم زلزله شه تا بخوابم فرار کنم بریزه روم تو جایی ک پله و آسانسور داشت نمیتونستم برم آخر رفتیم یه خونه همکف پیداکردیم

دست خودم نیست. همش خودمو سرگرم میکنم ولی فقط چند دقیقه میتونم دوباره اضطراب میگیرم. دارم نابود میشم

وقتی دچار اظطراب میشوی از خونه برو خونه مادرت بیموقع هست از خونه نمی تونی بیرون بری یه زنگ به مادری خواهری بزن دلت اروم بگیره با همسرت در مورد بچه حرف بزن یه اهنگ گوش بگیری یه فیلم طنز نگاه کن

قبل بارداری اینجور نبودی؟؟؟؟ بارداری اولته؟؟؟  منم خیلی اوضاعم خراب بود نمیتونستم تومکان های س ...

من کلا یکم وسواس فکری داشتم. ولی الان خیلییییی بدترم. هیچ‌کس هم درکم نمیکنه. میگم خونمونو عوض کنیم ولی شدنی نیست😭 شوهرمم میگه این مشکل حل شه یه چیز دیگه پیدا میکنی استرس میگیری

من کلا یکم وسواس فکری داشتم. ولی الان خیلییییی بدترم. هیچ‌کس هم درکم نمیکنه. میگم خونمونو عوض کنیم و ...

منم همینجور نترس خوب میشی... من ازخونم متنفرشده بودم پامیزاشتم داخل خونه نفسم میگرف و گریه میکردم