2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون اکثرا خیرتو نمیخوان و تو این انرژی منفی و میگیری ناخواسته ازشون

برای آنهایی که تو را نفرین می‌کنند خیر و برکت بخواه و به کسی که از تو نفرت دارد محبّت کن و برای کسی که موجب رنج توست دعا کن، از این راه به آسایش و آرامش درونی خواهید رسید. خدایا شکرت

اول اینکه تفاوت فرهنگی وجود داره و اولشم خانواده شوهر به خاطر عذم شناخت از عروس مسخوان همش امرو نهی کنن و حرفشونو به کرسی بنشونن اینجوری میشه که عروس چشش ازشون میترسه بعدانم که عروسو میشناسنو میخوان محبت کنن دیگه عروس قبول نمیکنه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

چون اونا حسابی کرم دارن نسبت ب عروس

من از اول با نیت خوب رفتم جلو

اولش خیلی تحمل کردم

گفتم بالاخره میشناسن منو و درست میشن اما نشد

با ریزترین حرکت خلاف میلشون وحشی شدن

شاید منم خواهرشوهر بشم ار عروس خوشم نیاد نمیدونم

مامان همسرم فقط بلده ب زن پسرش حسادت کنه گریه کنه خودشو بکشه  ب پسرش گفته یه شب پیش من بخواب ی ...

خاک تو سرش انگار زن پسرشه 

بگو میخوای بگم هرزچند گاهی دستم ب.ک....تت

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من کلا از این بی تفاوتیشون بدم میاد ما تو عقدیم باید بریم سع نا تیکه ای ک دوماده بخرع رو بخریم حسودی نمیکنما اما حتی ی لباس از وقتی عروسشون شدم هیچی نخریدن حقوقشون مشترک هستش اما الان واقعا عصبیم عید بود من لباس اصن نخریدم با اینکه عروس تازشون بودم نگفتن عیدی مال تو از اون ور بر دخترشون لباسای مارک و هزار جور چیز میخرن گوشی نمیدونم چی من از این ک با پول خودشون میخرن مشکل ندارم از شوهر من میگیرن واقعا نمیبینن ما داریم جمع میکنیم یچی بخریم؟ هی هر چی میشه مادرشوعرم میگ بابات بهت میده ک همین پریشب دعوام شد با شوهرم گفتم وقتی زن تو شدم خرجم با توعه مامانت فوضولی بابای منو نکنه فلان 

به قول شوهرم مادرشوهر فک میکنه پسرش تحفه بوده از چنگش دراوردیم😂و اینکه پسرش حیفه برا عروسش

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚