2777
2789

بچها من شوهرم قبل بامن بودن با یکی بوده6سال باهم بودن

عین 6سال دعا دادن ب خورد شوهرم ک گوش ب حرفشون باشه و نره سمت کسی و مطیع دختره باشه حتی کل خونوادشو یزنه بترکونه ولی بادختره اوکی باشه

ی مشکلاتی پیش اومد

دختره ب شوهرم گف ی خاستگار داره برام میاد گفتم بیان ببینم خوبن یا ن😐

شوهرمم بیخیالش شد گف ذاتت خرابه فردام مثل خواهرات ک ب شوهرشون خیانت میکنن این بلارو سرم میاری

هیچی زدو بیخیال دختره شد با اینکه قبل از این موضوع ها با هرکسی ک گفته بود این دختر خوب نیس دست ب یقه شده بود و کات کرده بود 

بعد این جریانا میگذره و باهم اشنا میشیم و من همه چیو میدونستم و برام مهم نبوده و نیست چون گذشته ها گذشته و خودمم تو اون شرایط بودم ک بیخیال کسی بشمو...... 

خب ما زندگیمونو شروع کردیم خوب و خوش خداروشکر بعد از گذروندن سختیا شروع کردیم

حالا میخوام اینو بگم ک...... مامان دختره یجا اشنای مارو دیده

گفته اره زن فلانی رو دیدم(منو) تو ماشین نشسته بود میخواستم برم ببینمش ترسیدم شوهرش دعوا کنه باهامو... 

خیلی دختر منو دوس داشته کلی جنگ تیر و تفنگو چاقو براش کرده بود😂

کرده بودا اما ن برا دختره برا خواهردختره ک متاهل بوده تو خونه ی پسره مردم ریختن گرفتنشون دوس دختره زنگ میزنه ک برس خواهرمو درار(شوهرمم ک مطیع) (بخاطر دعاها ن نمیگفته بهش) 

تفنگو برداشته رفته در خونه خالیه دختره رو کشیده بیرون از بین جمعیت و گفته کسی دنبالم بیاد خونش گردن خودش(حالا شوهر من ک اگه از یکی یچی ببینه بیخیالش میشه بازم با اینا ادامه داده تازه کمکشم کرده) 

هیچی اقاداشته هی میگفته ک فامیلمون گفته میرفتی پیشش هم محلت نمیداد کلا با کسی نمیجوشه اونم ک نمیومد براش کلی از پسرا محل خاستگارش بودن نمیذاشته برن خونشون(اشنا نمیذاشتم بباد خاستگاری) و..... 

زنم گفته این دختره خوشگله حیف دادنش ب اینا اینا جنگ میکننو مساله دارنو!!!! از این حرفا

اونم کلا اومده همه چیو گذاشته کف دست مادر من

مام خودمون همه چیو میدونستیم چون شوهرم بهمون گفته بود(علت اینکه شوهرم از دختره گذشت راحت باطل کردن دعاها و طلسماشون بود) 

منم گفتم باید ب مادره میگفت منم بودم اونهمه دعا میدادم ب خورد این بیچاره خب معلومه6سال پای دخترم میموند(دختره بیماری پیسی مادرزادی هم داشت ینی خوب نمیشد شما ببین دعاهه چی بوده) 

حالا میخوام ب خواهرشوهرم بگم حالشونو بگیره 

چون کل دوران نامزدیمم هی زنگ میزدن ب شوهرم ک بیا دخترمونو بگیر ک شوهرم یجا تهدیدشون کرده ک اگه زنگ بزنید شکایت میکنم ازتون و...... حالا بگم یا نگم 

بیخیالما الان شنیدم کلی خندیدم بهشون گفتم میگفتی از حرص زندگیش نترکی کل پولایی م تیغ زدید رو پس میدید به دنیا(شوهرم هرچی داد بخشید ب خودش گف صدقه دادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی خیال ،توجه شوهرتو به اون دختر جلب نکن با اینکارا

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

چقدر خر تو خره!

چقدر پرانتز باز کردی😶

شوهرت اسلحه داره؟ نمیترسی؟ شما اول روی شوهرت کار کن بعد برو حال اونا رو بگیر البته بهتره مسئله رو کش ندی

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)

با هیچی کاری ندارم ولی خوبه همه ی مردا به زنشون میگن دعا به خوردم دادن که با فلانی ادامه دادم یا کلا یه چیزی میگن که مثلاً تقصیر اونا نبوده که جدا شدن تقصیر زنه بوده

چقد راحت با احساسات یه زن چندین سال بازی میکنن و بعدش ولش میکنن میرن سراغ کسی دیگه

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

فقط تا اونجایی فهمیدم که تو نشستی تو ماشین 

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

اینا چشمشون هنوز دنبال شوهرته

فقط خواهشن خوراکی یا هرچیز دیگه ای دیگران بهتون دادن نه بگیر نه بخورین!

بقیه اشم ک..ون لقشون فقط زیاد راجع به این مسائله تو خونه حرف نزن تا شوهرت هی اونارو یادش بیاد

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇
خیلی انرژی منفی میفرستی با متنت  اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام

موافقم

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇