2777
2789
عنوان

دوستانی ک ماشین شارژی خریدن

470 بازدید | 7 پست

ممکنه مشخصات ماشین شارژی ک برا کوچولوهاتون خریدین رو بگین؟

ما ماشینو واسه شارژ اولیه ک ب برق زدیم شارژ نشد ، زنگ زدیم ب فروشنده گفتن شارژر ۱۲ ولت بخرین

حالا خواستم ببینم شارژر ماشین شما چند ولتع؟ و لطفا با اسم ماشینتون بگین ، و بگین چند موتوره س

....‌

شارژر ماشین پسرم هم ۱۲ ولته ولی خب شارژر همراه ماشین بود البته شونزده سال قبل خریدیم جیپ بزرگ بود .ولی این ماشینها استفاده هم نشن باتریشون زود خراب میشه و هیچ باتری ای مثل اولی کار نمی کنه .هر کیم می خواد بخره بهش میگم نخر چون واقعا عمرشون کمه و خونه ها کوچیک بیرونم نیم ساعت تا چهل دقیقه شارژ داره 

شارژر ماشین پسرم هم ۱۲ ولته ولی خب شارژر همراه ماشین بود البته شونزده سال قبل خریدیم جیپ بزرگ بود .و ...

ماشین پسرتون ۴ موتوره ؟

واسه دختر منم ۴ موتوره س پس باید ۱۲ ولت باشه شارژر ش،

آخه تو دفترچه ش نوشته بود اگ میخای استقاده نکنی سوکت باطری رو قط کنین ک خراب نشه

۴۰ دقه خیلی کمه ک

....‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشین پسرتون ۴ موتوره ؟ واسه دختر منم ۴ موتوره س پس باید ۱۲ ولت باشه شارژر ش، آخه تو دفترچه ش نوشت ...

نه عزیزم دو موتوره هستش .ما کلا باتری رودراوردیم ولی بازهم زود خراب شد البته میگم مال چند سال قبله مال شما شاید جدیدتره قویتر باشه و زمان بیشتری کار کنه .ماشین پسرم اون زمان جز بهترینها بود مثلا سرعتش تو جلو رفتن و دنده عقب خیلی خوب کنترل می شد که اکثرا سرعتشون یجور بود واینکه دوتا بچه توش می تونست بشینه .حالا هم ظاهرا سالمه فقط باتریش دوباره خراب شده و یه گوشه تو انباری افتاده.ولی بهر حال تکنولوژیش قدیمی تره دیگه

ببخشید ماشین شارژیتونو میفروشید به من

باتریش خراب بودهمونطوری دادم به یکی از اقوام چون واقعا جامو گرفته بود تو انباری ولی توصیه می کنم دست دوم نگیر چون همشون سر باتری مشکل دارن قدیمیها که تایوانی بودن اون شد  جدیدا که بی کیفیت ترن و خیلی زود خراب میشن اصلا واقعا چیز بیخودیه که کلی هزینه می کنی ویک دوره کوتاه بچه لذت میبره بعد خراب میشه و فقط جاگیره و میشه آینه ی دق