2777
2789
عنوان

بس نیست؟

165 بازدید | 7 پست

به نظرم عجیب میاد که حدود سه روز بیشتر تاپیک‌ها درمورد یه آدمه که به جرم مشهور بودن دارن تاپیک میزنن براش، نظر بقیه رو میخوان،درمورد زنش نظر میدن و...

همتون از نی‌نی‌سایت بدتون میاد چون محتواهای بی ارزشی توش هست و نسبت به گذشته نمیتونه منبع اطلاعاتی خوبی باشه؛اما به نظرم خودتون هم مقصر هستید،تو تاپیک‌هایی نظر میدید که کمکی به استارتر نمیکنه یا مطلب استارتر چیزی به شما اضافه نمیکنه و همتون شاکی هم هستید!(البته منظورم به همتون نیست،من تو این مدت با یه سرچ کوتاه تاپیک‌های بسیار مفیدی هم پیدا کردم)

در نوسانات زندگی؛)

سلام وقتتون بخیر.من تازه اینجا رو پیدا کردم.من دانشجوی ارشد معماری هستم میخوام پرسشنامه پر کنم باید 360 نفر هر کدام از 5 تا پرسشنامه ای که دارم رو پر کنه برام.

تا الان فقط تونستم 170 نفر برای پرسشنامه اولم پیدا کنم.تورو خدا کمکم کنید زودتر پر بشه برام پرسشنامه ها یه سری عکس نمای ساختمان های معماری باید نظر بدین که کدوم زشته کدوم زیبا

https://survey.porsline.ir/s/ymorGeQw

این لینک پرسشنامه اس لطفا پر کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥺🥺🥺

لطفا تو مشخصاتی که وارد می کنید جنسیت رو بزنید مرد چون تعداد آقایونی که پرسشنامه رو پر کردن کمه😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرگرمی که باعث بشه چیزی بهت اضافه بشه نه سرک کشیدن تو زندگی مردم

نه سرگرمی قرار نیست چیزی به شما اضافه کنه. اسمش روشه. اتفاقا این تاپیکها و نظرات بعضیا که بامزه ن واقعا این دو سه روزه باعث شده حسابی بخندم چون پر.. هم بودم و نمیتونستم کارامو انجام بدم.

البته هر کسی یه نظری داره و نظرتون محترمه، ولی در نهایت، یکی از اهداف این سایت سرگرمیه.