2777
2789
عنوان

رانندگی در ایران 😖

221 بازدید | 9 پست

رانندگی ایرانی یعنی چپاندن خودرو یا موتور در اولین فضایی که خالی میشود؛ 《یعنی رفتن از هر راه ممکن نه از راه تعیین شده》 

رانندگی در دنیا یک امر جمعی است ولی در ایران یک امر فردی تلقی میشه. 

رانندگی در ایران یعنی میخواهم خودم را با خودرو به مقصدم برسانم پس رانندگان دیگر رقیب من هستند و من نباید از رقبا عقب بمانم... 

هر فضای خالی که پیدا شد باید زودتر از دیگران آن را پر کنم   

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رانندگی در ایران یعنی وقتی یک زن پشت فرمان است به او با تیکه پراندن استرس وارد کنیم و در مقابله با او حس کنیم صاحب خیابان هستیم   ،کاش دستم باز بود اون مردا رو زیر میگرفتم دلم خنک میشد احمقای از خود راضی ایششش

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

رانندگی در ایران یعنی ماشین خود را هر جا دلمان خواست رها کنیم و برویم پی عشق و حال و خرید   یارو اومده ماشینش رو جلوی در پارکینگ مجتمع پارک کرده رفته آخه بیشعور شاید یکی مریضه و کار اورژانسی داره 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

رانندگی در ایران یعنی وقتی یک زن پشت فرمان است به او با تیکه پراندن استرس وارد کنیم و در مقابله با ا ...

با یک متلک دچار استرسی میشن؟؟؟؟؟ پس رانندگی نکنند بهتره. رانندگی جنسیتی نیست. رانندگی خوب و مسلط به تعداد و دفعات رانندگیه ... هرچقدر بیشتر رانندگی کنن رانندگی شون همونقدر بهتره و باتسلط تره

با یک متلک دچار استرسی میشن؟؟؟؟؟ پس رانندگی نکنند بهتره. رانندگی جنسیتی نیست. رانندگی خوب و مسلط به ...

متلک نیست که فقط  یارو حق تقدم با منه عین یابو گاز میده تازه طلبکار هم هست تصادف کردیم افسر اومد خود آقا مقصر بود ایران کلن همینه میبینن زن پشت فرمونه احساس شوماخر بودن میگیرن 

متلک نیست که فقط  یارو حق تقدم با منه عین یابو گاز میده تازه طلبکار هم هست تصادف کردیم افسر اوم ...

این موضوع هم مثل خیلی مشکلات دیگه با گذشت زمان بهتر میشه... شما الانو با ۱۵ سال پیش مقایسه کنید.