2777
2789
عنوان

دلم‌گرفته واسه بچم

505 بازدید | 46 پست

خدایاخودت میدونی بچه ی اولم که اول گفتن پسره بعددختراصلاناراحت نشدم کلی ذوق کردم بچه ی دومم دوست داشنم پسرباشه چون نداشنم ولی دختربود دیگه حالاحالاهانمیخاستم بچه بیارم خودت ناخاسته بهم دادی گفتم حداقل این اخری پسرباشه چون دیگه قصدندارم بچه بیارم دیروزگفتن اینم دختره خیلی ناراحت شدم ....خواهشا بقیه سرزنشم نکنن توشرایط من نیستیدشوهرت عاشق پسرباشه خانواده ی شوهرت خمش بگن خدابهت پسربده جاریم پسرداشته باشه وپزپسرشوبهت بده ....کلی نذرکردم این یکی پسرباشه خدایاخودت میدونی من عاشق دخترامم ولی نمیخاستم شوهرم آرزوبه دل بموته عاشق پسره ازدیروزحالم خیلی بدع چه کارکنم یکم آورم شم 

میفهمم چی میگی ولی واقعا یک مدت بگذره عادت میکنی و خودتو وقف میدی باهاش

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری اما واقعا دست خود آدم نیست،همسرت ام اگه عاقل باشه این موضوع رو درک می‌کنه

همسر منم عاشق دختر بود و وقتی فهمید پسره اصلا ناراحت نشد و خیلی خوب برخورد کرد تازه به منم دلگرمی میداد

منم یه پسر دارم دلم دختر میخواست اما بازم پسر شده🤔ناراحت نیستم

میفهمم دقیقا چی میگی آن شاالله خدا بهت نظر کنه اشتباه شده باشه بری بگن پسره . شنیدم نذر اسم محمد جواب میده ولی بعدش حتما باید بزاری . 

برات صلوات فرستادم ان شاالله  بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

به بقیه فکر نکن من خودم ۳ تا خواهر دارم یعنی ۴ تا دختریم و اینکه خیلی خوشحال و راضیم هم خودم هم خانوادم مامان منم اولش ناراحت بود ولی الان خیلی هم راضیه خدا هرچی خواسته همون به صلاحته عزیزم 

دختر برکت خونه اس ، مطمئن باش بیاد دخترتو با صدتا پسر عوض نمیکنی ، بسلامتی فارغ بشی🥰 ، هر چی که خدا میخواد همونه ، لابد حکمتی داره که پسر نمیده ، بقیه هم بزار حرفشونو بزنن ، در دهن مردمو نمیشه بست .

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

ان شاءالله سالم باشه

خدا خودش میدونه مصلحت و حکمت هر کاری رو

مبارکت باشه عزیزم.

وقتی خودت راضی و شاد باشی خیلی روی دیگران هم اثر داره عزیزم 

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

عزیزم خیلی براتون ناراحت شدم 

متاسفانه هیچ چیز جز زمان آرومتون نمیکنه....

کاش وقتی انقدددر براتون اهمیت داشت آی یو آی می‌کردید...

خیییلی براتون ناراحت شدم خیلی واقعا درکتون میکنم 

اصلا ربطی به دختر و پسر نداره همشون نعمت های خدان آدم دلش میخواد از هر دو داشته باشه

وااای خیلی اعصابم خرد شد براتون

مطالب تاپیک منو بخون برای جنسیت داره ان شاالله به دردت بخوره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9996700/کلی-مطلب-دارم-برای-تعیین-جنسیت

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

دیگ قسمت نمیش کاری کرد

امااااا آخه گلم اولی ناخواسته دومی ناخاسته سومی آدم اول ک باید مراقب می‌بود دوم شما با این شرایطت  همسرت لااقل هزینه میکرد ک پسر پسر هم می‌کنه یا رژیم پسر زایی یا آی وی اف جنسی‌تش مشخص میکردید 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.