2777
2789

اسم پسرم آرمانه البته برام مهم نیست که حتما اسم دخترمم شبیه یا هم آوا باشه.نمیدونم چرا از وقتی باردارشدم هیچ اسمی از دخترونه ها ب دلم نمیشینه حتی با همینام خیلی اوکی نیستم.اگه نه انقدر پیگیر نظرسنجی نبودم.

اگه اسمی از اینام بنظرتون زشت اومد دلیلش و حسی که بهتون میده رو هم بنویسین

اسم اخری رو چون دیگه جا نبود اگه انتخابش کردین تو پیاما بگین کدوم مدنظرتون یوده

تعداد رای : 13
نظرسنجی
نیهان
4
30%
آنیا
5
38%
رویسا(roysa)
3
23%
آریانا،آرینا،آدرینا
1
7%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیلین 

ماهلین 

اماema 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

والا من دختر داشتم اسمش را میذاشتم« رز »و دختر بعدی را «رضوانه» اسم نباید مثل اسم های الان عجیب و غریب باشه

باید سنگین ساده و شیک باشه

مجردم__شاغلم __نزدیک به ۳۰ سالگی__قصد ازدواج ندارم حداقل تا ۴ سال آینده __محبوب ترین فرزند پدرم__رفیق مادرم__خواهر و بالاسری دوتا داداش از خودم بزرگتر ولی مجردم __دارای یک خواهر و خواهرزاده (عکس پروفایلم عکس دوتایی با خواهرزادمه)__ به موسیقی و سینما علاقه دارم__خیلی انرژی دارم وجودم پر از انرژی و لبریز از دیوانگیه__ عاشق حیواناتم __از حشرات و خزندگان میترسم مخصوصا سوسک و مارمولک ببینم سکته را زدم__عاشق رنگ زرد و قرمزم ___زیاد روی پوششم حساس نیستم__ عاشق پارک های آبی و استخر یا هر محلی که بشه شنا کرد__عاشق عکاسیم همه جا فقط من نقش عکاس بازی می‌کنم__ اهل مسافرت و گردش___شب ها سرکار نباشم تا دیر وقت میرم دور دور و خوش گذرانی خیلی کم پیش میاد شب خونه بمونم__اصلا از تنهایی خوشم نمیاد__ اکیپ دوستانه ۱+۷ نفر کاملا پایه و دیونه از دوران مدرسه داریم که هنوز با همدیگه ایم اون بعلاوه یعنی یکی از ما فقط متاهله__عاشق هیجانم و خطر هیچ چیزی اندازه کارهای خطرناک و هیجانی حالمو خوب نمیکنه مثل سرعت،پرش از ارتفاع،چتر بازی __ خیلی ولخرج __هنوزم به نامحرم و محرم بودن به حفظ حریم فاصله با نامحرم معتقدم__تایپک زیاد میزنم در طول روز چون دوست دارم راجب همه چیز حرف بزنم و بنویسم

هیچکدوم سلیقه من نیس و نیهان من فک میکردم اسم پسره 

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

نیلا  نورا  دلوین  نفس  ماهلین  اینا هم نازن

اسم دختر منم نیلاست😍

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

نیهان اسم پسره 

نیهان دختره. ولی شبیه ویهان هستش پسرونه به نظر میاد

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نمی‌دونم چرا من اصلا به هم آوا بودن اسم دختر و پسر اهمیت نمیدم مثل دوتا دختر داشتم هم آوا میذاشتم یا دوتا پسر

ولی دختر و پسر هم آوا نمیذاشتم

ولی آرمان به نظر من نیهان قشنگ ترن

مجردم__شاغلم __نزدیک به ۳۰ سالگی__قصد ازدواج ندارم حداقل تا ۴ سال آینده __محبوب ترین فرزند پدرم__رفیق مادرم__خواهر و بالاسری دوتا داداش از خودم بزرگتر ولی مجردم __دارای یک خواهر و خواهرزاده (عکس پروفایلم عکس دوتایی با خواهرزادمه)__ به موسیقی و سینما علاقه دارم__خیلی انرژی دارم وجودم پر از انرژی و لبریز از دیوانگیه__ عاشق حیواناتم __از حشرات و خزندگان میترسم مخصوصا سوسک و مارمولک ببینم سکته را زدم__عاشق رنگ زرد و قرمزم ___زیاد روی پوششم حساس نیستم__ عاشق پارک های آبی و استخر یا هر محلی که بشه شنا کرد__عاشق عکاسیم همه جا فقط من نقش عکاس بازی می‌کنم__ اهل مسافرت و گردش___شب ها سرکار نباشم تا دیر وقت میرم دور دور و خوش گذرانی خیلی کم پیش میاد شب خونه بمونم__اصلا از تنهایی خوشم نمیاد__ اکیپ دوستانه ۱+۷ نفر کاملا پایه و دیونه از دوران مدرسه داریم که هنوز با همدیگه ایم اون بعلاوه یعنی یکی از ما فقط متاهله__عاشق هیجانم و خطر هیچ چیزی اندازه کارهای خطرناک و هیجانی حالمو خوب نمیکنه مثل سرعت،پرش از ارتفاع،چتر بازی __ خیلی ولخرج __هنوزم به نامحرم و محرم بودن به حفظ حریم فاصله با نامحرم معتقدم__تایپک زیاد میزنم در طول روز چون دوست دارم راجب همه چیز حرف بزنم و بنویسم

به نظرم برای انتخاب اسم یه سری معیار داشته باشید، بر اساس اون راحت تر میتونید انتخاب کنین.

مثلا من برای اسم دخترم این فاکتورا مد نظرم بود: طولانی نباشه، ترکیبی نباشه، کوتاه و ساده باشه، معنی مشخص و قشنگ داشته باشه، دنبال اسم خاص نبودم، دنبال اسمایی که مد شدن هم نبودم (مثل ماهلین و دلوین، چند سال قبل گندم و جانان و چند سال قبل تر ثنا و ستایش)، جنسیتش مشخص باشه و کسی هی نپرسه خب حالا دختره یا یا پسر؟ یا هی بگن چی؟ چی تلفظ میشه؟ چطور نوشته میشه؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "