2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوماه خوردم خیلی وزنم بالا رفت اشتهام بالا رفت ولی ازونور وحشتناک پام ورم کرد منم از ترس کبد واینچیزا قطعش کردم خیلیم زود برگشتم به وزن قبلی 

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

من جنسینگ گرفتم کمتر از یک ماه فک کنم پونزده روز خوردم هفت کیلو اضافه کردم بر نگشته البته من خودمم اشتهام خوب بود خیلی میخوردم اما خوب بود واقعا فقط یکم جوش زدم و پایین تنه ام ب..اسن اینام ب شدت بزرگ شد😂😁 جوری ک شلوارای قبلیم نمیره پام😂😂 البته بستگی ب ژنتم داره چجو چاق شی من ک راضی بودم😍

من جنسینگ گرفتم کمتر از یک ماه فک کنم پونزده روز خوردم هفت کیلو اضافه کردم بر نگشته البته من خودمم ا ...

بعدش جوشات رفت؟؟ من وزنم خوبه بازم خریت کردم خریدم دوبار خوردم صورت نازنینم به گا رفته چه کاریه اخه🤦‍♀️

برای سلامتی تودلیم یه صلوات میفرسی🥺
عزیزم چرا کالری شماری نمیکنی من خودم با تاپیک ماه پیشونی و کالری شماری 15کیلو اضافه کردم بدون عوارض ...

خب چجوری کالری شماری کنم بلد نیستم.برنامه هام پول زیادی میگیرن.بعد مثلا کالری من ۴تا بیسکوییت از کجا بدونم چقدر میشه