معجزه_زندگی_زیاده مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2191 عنوان دلم خیلی شکسته کاش منم خانوادم زنده بودن 195 بازدید | 19 پست دلم خانواده میخواد دلگرمی میخواد که ندارم خیلی تنهامدیسک و سیاتیک هم دارم نمی تونم زیاد جای برم 1402/03/21 | 10:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hadis_1400 عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 1608 خداروشکرکن عزیزم حتمایه حکمتی بوده...من الان خدایی همیشه دعامیکنم یجوری خونه وزندگیم ودورکنم ازخانوادم بسکه تحت فشارم ازدستشون دیروزمهمون داشتم مادرومادرشوهرمم بودن یه دعوایی گرفتن دیروززهرمارم شد ولی دیگه چه کنم
mahsayeiiii عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 8389 کاش پدر منم بمیره خانواده وقتی خوبه ک آدم باشن بابای من خره و وجودش مایه عداب الهی ب حق پنج تن خبرش بیارن امروز کاربریم دست خودم و دوستامه
منگوله_گوش_میرزا عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 17312 خداروشکرکن عزیزم حتمایه حکمتی بوده... من الان خدایی همیشه دعامیکنم یجوری خونه وزندگیم ودورکنم ازخان ... همه ک یکی نیستن چرا اینجوری میگی خیلیا خانوادشونو دوس دارن نباید بر اساس زندگی خودت نظر بدی ❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
معجزه_زندگی_زیاده مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2191 خداروشکرکن عزیزم حتمایه حکمتی بوده... من الان خدایی همیشه دعامیکنم یجوری خونه وزندگیم ودورکنم ازخان ... خداروشکر میکنم برای نعماتش ولی دیگه از تنهایی و مریضی خسته ام کاش حداقل حالم خوب بود
آینه_شمعدون عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 1673 خداروشکرکن عزیزم حتمایه حکمتی بوده... من الان خدایی همیشه دعامیکنم یجوری خونه وزندگیم ودورکنم ازخان ... اینجوری نگو عزیزم،خونواده بدش هم خوبه.اسی انشالا خدا برات جیران کنه و بتونی خودت خونواده ی گرم و صمیمی تشکیل بدی.
mahsayeiiii عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 8389 همه ک یکی نیستن چرا اینجوری میگی خیلیا خانوادشونو دوس دارن نباید بر اساس زندگی خودت نظر بدی یعنی میگ اگ آدم باشن باشن اگ آدم نباشن همون بهتر بمیرن کاربریم دست خودم و دوستامه
hadis_1400 عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 1608 همه ک یکی نیستن چرا اینجوری میگی خیلیا خانوادشونو دوس دارن نباید بر اساس زندگی خودت نظر بدی نگفتم که بگم همه مثل همن به عنوان دلداری گفتم که غصه ی تنهاییشونخوره گاهی همین خانواده کلی اسیب ب فردمیزنه
تعلیقنکنید عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 6150 من ک ماشالله خونواده پرجمعیت بودیم.الام خدوم کجای زندگیمه یا حتی ی زنگ خشک خالی نمیزنن
mahsayeiiii عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 8389 خداروشکر میکنم ولی دیگه از تنهایی و مریضی خسته ام کاش حداقل حالم خوب بود پدرم مت رو روانی کرد امیدوارم بمیره کاربریم دست خودم و دوستامه
baran_98 عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1640 و منی کزندگیم در نبود پدرم عالیه و وقتی هست مایه عذابمه و مرگش زندگی منو مامانمو نجات میده...کاش از بچگی وقتی چشم باز میکردم هیچ خانواده ای نداشتم اینجوری ب خیلیییی از آرزوهام قطعا میرسیدم ک الان حسرتم شدن💔😊 چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
منگوله_گوش_میرزا عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 17312 یعنی میگ اگ آدم باشن باشن اگ آدم نباشن همون بهتر بمیرن ایشون گفتن دلشون برا خانوادش تنگ شده مشخصه ادمای خوبی بودناینکه میان خانواده خودشونو مقایسه میکنن میگن خوب شد نیستن شاید بد بودن انرژی منفی چیه خب! ❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
معجزه_زندگی_زیاده مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2191 ایشون گفتن دلشون برا خانوادش تنگ شده مشخصه ادمای خوبی بودن اینکه میان خانواده خودشونو مقایسه ... اره خوب بودن بنده های خدا مظلوم بودن هیچ خوشی ندیدن تو جوونی هم مردن همیشه خیرشون ب دیگران می رسید
معجزه_زندگی_زیاده مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2191 من ک ماشالله خونواده پرجمعیت بودیم.الام خدوم کجای زندگیمه یا حتی ی زنگ خشک خالی نمیزنن پدر و مادر نعمته