2777
2789

خداروشکرکن عزیزم حتمایه حکمتی بوده...

من الان خدایی همیشه دعامیکنم یجوری خونه وزندگیم ودورکنم ازخانوادم بسکه تحت فشارم ازدستشون 

دیروزمهمون داشتم مادرومادرشوهرمم بودن یه دعوایی گرفتن دیروززهرمارم شد ولی دیگه چه کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکرکن عزیزم حتمایه حکمتی بوده... من الان خدایی همیشه دعامیکنم یجوری خونه وزندگیم ودورکنم ازخان ...

همه ک یکی نیستن چرا اینجوری میگی خیلیا خانوادشونو دوس دارن نباید بر اساس زندگی خودت نظر بدی 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
خداروشکرکن عزیزم حتمایه حکمتی بوده... من الان خدایی همیشه دعامیکنم یجوری خونه وزندگیم ودورکنم ازخان ...

خداروشکر میکنم برای نعماتش ولی دیگه از تنهایی و مریضی خسته ام کاش حداقل حالم خوب بود

اینجوری نگو عزیزم،خونواده بدش هم خوبه.

اسی انشالا خدا برات جیران کنه و بتونی خودت خونواده ی گرم و صمیمی تشکیل بدی.

همه ک یکی نیستن چرا اینجوری میگی خیلیا خانوادشونو دوس دارن نباید بر اساس زندگی خودت نظر بدی 

یعنی میگ اگ آدم باشن باشن اگ آدم نباشن همون بهتر بمیرن

کاربریم دست خودم و دوستامه  

نگفتم که بگم همه مثل همن به عنوان دلداری گفتم که غصه ی تنهاییشونخوره گاهی همین خانواده کلی اسیب ب فردمیزنه

و منی ک‌زندگیم در نبود پدرم عالیه و وقتی هست مایه عذابمه و مرگش زندگی منو مامانمو نجات میده...

کاش از بچگی وقتی چشم باز میکردم هیچ خانواده ای نداشتم اینجوری ب خیلیییی از آرزوهام قطعا می‌رسیدم ک الان حسرتم شدن💔😊 

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
یعنی میگ اگ آدم باشن باشن اگ آدم نباشن همون بهتر بمیرن

ایشون گفتن دلشون برا خانوادش تنگ شده  مشخصه ادمای خوبی بودن

اینکه میان خانواده خودشونو مقایسه میکنن میگن خوب شد نیستن شاید بد بودن انرژی منفی چیه خب! 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
ایشون گفتن دلشون برا خانوادش تنگ شده  مشخصه ادمای خوبی بودن اینکه میان خانواده خودشونو مقایسه ...

اره خوب بودن بنده های خدا مظلوم بودن هیچ خوشی ندیدن تو جوونی هم مردن همیشه خیرشون ب دیگران می رسید