2777
2789

واقعا خسته شدم از کم خوردن و رژیم های بدرد نخور. رژیمی داشتین تا حالا که خوب بوده براتون و وزنتون به همون اندازه ای که خواستین رسیده؟

از آشناها زیاد پرسیدم ولی یک سایت یا مجله سلامتی معرفی کنید یا یک دکتر متخصص بگین ببینم چیکار کنم
کمممممممک 😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژیمی که شخص متخصص تغذیه برای شما تاییدش کنه

بفرمایید دکتر 

سوخت و ساز بدن هرکس با اون یکی متفاوته، توده بدنیش متفاوته، ماهیچه چربی و اب بدنش با اون یکی متفاوته ، دکتر رژیم رو بر اساس اینا میده بهتون و قرار نیست برای همه جواب بده

فقط به بدن خودتون اسیب میزنید

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی

اره من با کالری شماری

با حداقل تحرک بدنی

هر ۲۰ روز،۲ کیلو کم میکنم

فعالیتم که زیاد بود 

هفته ای ۲ کیلو

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
فقط کتوژنیک بعد سال‌های پیداش کردم ب درد خورد چون محدودیت در اندازه غذا نداره فقط ی چیزایی حذفه

منم دقیقا دنبال همچین رژیمی بودم که بخورم و وزن کم کنم    دو سه تا مقاله خوندم که همین کتوژنیک رو معرفی کردن و گرفتمو راضیم الان
لینک مقالش: https://drpharmo.com/ketogenic-diet/