2777
2789
عنوان

من چرا صورتم اینجوریه

319 بازدید | 36 پست

بچع ها من بخدا چشام درشته لبام برجسته س بدون ژل گونه ممم همینطور ابروهاممم پر بینیم معمولیه

همهههه میگن این خصوصیاتو دارم خودممم میدوونم 

اینم بگم بچه شیر ده دارم لاغر شدم کلا

وقتی میریم ی مراسم همه میگن خوشگلی چیت کمه 

منم اعتماد به نفس میگیرم تا وقنی ک ازمون دسته جمعی عکس میگیرن میبینم از همشون داغون ترم جریان چیه

اون روز با فامیلای شوهرم عکس گرفتیم اینقد بد افتااادم خاله شوهرم گف نگران نباش خوشکلا بد عکسن😕😕😕😕😕😕😕😕😕

فیلممم گرفتن از اون بدد تر پس من همه این خصوصیاتو دارم چطور میتونم اینقد زشت باشمی ی تناقضی اینجا هس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم به شدت بد عکسم

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕

تو خونه هی از خودت عکس بگیر زاویه مناسب صورت تو پیدا کن  بعدم شاید چهرت خسته باشه برای این بد میافتی منم تو عکسا چهرم خستس خودمم همینم چون بد خوابم و کمبود خواب دارم

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
هستین عکسمو بزارم بعدش این عکس سلفیه خوب میاد روبه رو بخدا اینجوری نیستم نمیدونم‌کدوم راسته

بزار

تو خونه هی از خودت عکس بگیر زاویه مناسب صورت تو پیدا کن  بعدم شاید چهرت خسته باشه برای این بد م ...

سلفی قشنگگگ میوفتم چون زاویه مو میدونم ولی روبه رو کلا داغون 

منم بد عکسم خیلی

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

باید میمیکهای مختلف رو جلو آینه و عکس سلفی زیاااد تمرین کنی و اونکه از همه  متناسب تر هست  رو موقع عکس گرفتن  انتخاب کنی.

ببین هرچقدر بگی من بد عکسم و هی ب خودت انرژی منفی بدی بدتر میشه.

منم قبلا همینو میگفتم و از عکسای خودم متنفر بودم.

ولی وقتی روی عزت نفسم کار کردم خیییلی بهتر شدم،الان دیگ هروقت حالم خوبه سلفی میگیرم و عشق میکنم نگاه خودم میکنم.

حسی ک ب خودت داری از همه چیز مهمتره.

هرگز وجود ارزشمند خودت رو سطل آشغال باورهای فاسد دیگران نکن
باید میمیکهای مختلف رو جلو آینه و عکس سلفی زیاااد تمرین کنی و اونکه از همه  متناسب تر هست   ...

چقد خوب من توی خیلی از چیزها مشکل دارم عکس گرفتن، ژست اصلا بلند نیستم دیدم خیلیا عکسای خوب میگیرن، لباس پوشیدنم و مدل مو و چیزای اینطوری زنانه درستشو یاد ندارم اذیتمم میکنه و حس بدی به خودم دارم دوس دارم بروز باشم ولی نمیتانم 😬😬😐

چقد خوب من توی خیلی از چیزها مشکل دارم عکس گرفتن، ژست اصلا بلند نیستم دیدم خیلیا عکسای خوب میگیرن، ل ...

نباید بگی نمیتونم...

گفتن نمیتونم باعث ایجاد هیچ تغییری نمیشه...

مگه اونا چ شق القمری میکنن ک شما نتونی انجام بدی؟اونها هم توی خلوت خودشون ساعتهااااااااا مدل مو و آرایش و ژست و زاویه های مختلف رو تمرین میکنن و اعتماد بنفسشون خوبه،از خودشون شرمنده نیستن!!!! این خیلی مهمه ک از وجود ارزشمندی ک خدا بهمون هدیه داده راضی و خرسند باشیم.❤️🌹

هرگز وجود ارزشمند خودت رو سطل آشغال باورهای فاسد دیگران نکن