2777
2789
عنوان

بیاید کمک ببینم تهش چی میشه

73 بازدید | 9 پست

برادم کلاس هفتم 

یک هفته پیش امتحان آخرش بوده 

چنتا از رفیقانش بیرون مدرسه با یکی از دانش آموزان دعواشون میشه ولی براد  من دخالتی نداشته اون موقع هم مدرسه بوده هنوز خارج نشده بود که متوجه میشه 

حالا پدر پسری که کتک خورده رفته شاکی شده  اسم برادر منم آورده پسرشون به این بهانه که این برادر من رفیقشونه 

حالا بقیه بچه ها رفتن کلانتری عذر خواهی کردم تموم شده  ولی موند برادم اون میگه من وقتی دخالت نکردم چرا شاکی شدن اسممو دادن از کلانتری تماس گرفتن که دوستانه حلش کنیم تموم شده ولی ما گفتیم شکایت کنن وقتی حقی گردن برادرم نبوده چطور قبول کنیم که عذر بخوابم 

حالا اگه از دادگاه  ابلاغیه بفرستن چی میشه؟؟؟؟؟

چرا برا بچه پرونده میخوایین تشکیل بدین وقتی با یه معذرت خواهی تموم میشه

مردم دنبال شر میگردن شما دستشون اتو ندین

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیز من وقتی کاری نکرده چرا عذر بخویم

اش نخورده دهن سوخته شنیدین حکایت داداشتون هست

وگرنه براش پرونده تشکیل میشه برا همون میگم باز خودتون میدونید 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

عزیزم اگه مدرسه دوربین نداره.که ثابت شدن سخته مگه کسایی که برادرتون قبل دعواداخل مدرسه بوده بیان شهادت بدن.مگه دعواچقدشدیدبوده؟صدمه بدنی شدن شاکی؟اگه مدرکی بربیگناهی برادرتون نداریدیه عذرخواهی کنیدحل بشه پروسه دادگاه اثبات خیلی تنش توزندگی وروابط اجتماعیتون تاثیربدمیزاره من خودم وکیلم برابعضی چیزاکه درحقم اجحاف شددوسال طول کشیدتاموفق شدم ولی همیشه میگم کاش دوستانه حل میشدیاازاون محل میرفتم کلاازشربایددوربوداینوخواهرانه بهت میگم گلم 

نه هیچیش نشده از منم سالم تره بیخودی شاکی شدن

الکی که نمیشه شاکی شداگه الکی شاکی شده که هیج اگه فحاشی یاچیزدیگه باشه به نظرم ممکنه شاهدصوری ببرن دوستانه حلش کنید

الکی که نمیشه شاکی شداگه الکی شاکی شده که هیج اگه فحاشی یاچیزدیگه باشه به نظرم ممکنه شاهدصوری ببرن د ...

اگه به شاهد سوری هست که ما صدتا میاریم براش اون حوالی هم که دعوا شده همه اشناهامون بودن  مدرسه هم تو محلمونه بیشتر برا خودش بد میشه