یه_آدم_معمولی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 140 عنوان از چی لذت میبرید 386 بازدید | 70 پست سلام. توی زندگی از چی لذت میبرید؟ چه چیزهایی براتون لذت بخشه؟ سعی میکنم آدم خوبی باشم، اگر ناراحتت کردم بهم بگو، شاید متوجه گفتار و رفتارم نبودم، یا توضیح میدم یا متوجه میشم اشتباه کردم یا ازت فاصله میگیرم. 1402/03/21 | 05:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیبی_کیوت عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 23829 از بی تفاوتی در نوعِ مثبتش " از آن ها که تسلایشان می دادم غمگین تر بودم ..."
یه_آدم_معمولی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 140 مثلا یکی از خوابیدن یکی از فیلم دیدن سعی میکنم آدم خوبی باشم، اگر ناراحتت کردم بهم بگو، شاید متوجه گفتار و رفتارم نبودم، یا توضیح میدم یا متوجه میشم اشتباه کردم یا ازت فاصله میگیرم.
یه_آدم_معمولی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 140 از بی تفاوتی در نوعِ مثبتش یعنی چی سعی میکنم آدم خوبی باشم، اگر ناراحتت کردم بهم بگو، شاید متوجه گفتار و رفتارم نبودم، یا توضیح میدم یا متوجه میشم اشتباه کردم یا ازت فاصله میگیرم.
یه_آدم_معمولی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 140 پول داشتن و پس انداز یا راحت خرج کردن یا پول درآوردن؟ سعی میکنم آدم خوبی باشم، اگر ناراحتت کردم بهم بگو، شاید متوجه گفتار و رفتارم نبودم، یا توضیح میدم یا متوجه میشم اشتباه کردم یا ازت فاصله میگیرم.
asalimasali عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 22840 خواب و موزیک فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود
یه_آدم_معمولی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 140 فیلم دیدن منم فیلم دوست دارم. فیلم های تخیلی و فانتزی سعی میکنم آدم خوبی باشم، اگر ناراحتت کردم بهم بگو، شاید متوجه گفتار و رفتارم نبودم، یا توضیح میدم یا متوجه میشم اشتباه کردم یا ازت فاصله میگیرم.
یه_آدم_معمولی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 140 کار کردن چه کاری؟ سعی میکنم آدم خوبی باشم، اگر ناراحتت کردم بهم بگو، شاید متوجه گفتار و رفتارم نبودم، یا توضیح میدم یا متوجه میشم اشتباه کردم یا ازت فاصله میگیرم.
wintertospring عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 474 طبیعت گردیبازی ( تقریبا همه بازیا رو دوس دارم 😀)ادیت زدن
یه_آدم_معمولی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 140 خندیدنای دختر دوماهم حرف زدن باهمسرم غذاخوردن🙁😑 خوردن از بزرگترین لذتهای زندگیمه سعی میکنم آدم خوبی باشم، اگر ناراحتت کردم بهم بگو، شاید متوجه گفتار و رفتارم نبودم، یا توضیح میدم یا متوجه میشم اشتباه کردم یا ازت فاصله میگیرم.