2777
2789
عنوان

❤️خدا❤️

63 بازدید | 7 پست

فکر می کنم اکثریت این آیه به گوش مون خورده

زندگی در این دنیا هر روز داره سخت و سخت تر میشه قلب ها دارن سنگی تر میشن روح سردتر

من 100 بار این آیه رو زندگی کردم

انقدر خدا نشنونه واست می‌گذاره 

هیچی از خدا به زور نخوایم 

از صاحب ثروت شدن تا رشته و دانشگاه و ازدواج... 

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟

وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ

حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید.

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟

منم نشونه هاشو تو زندگیم زیاد میبینم طوری که میتونم به جرعت بگم باهام حرف میزنه ولی این که چیزی ازش نخوایم بنظرم اشتباهه از اون نخوایم از کی بخوایم من که همیشه از اون میخوام اونم زیاد کی از خدا بهتر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَك ...

این آیه عشقه❤️

هرگز وجود ارزشمند خودت رو سطل آشغال باورهای فاسد دیگران نکن

استارتر خدا حیرت بده ساعت 12 امتحان دارم خواهشا برام دعا کن که امتحانمو خگب بدم و مطالبو به آسونی یاد بگیرم 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
منم نشونه هاشو تو زندگیم زیاد میبینم طوری که میتونم به جرعت بگم باهام حرف میزنه ولی این که چیزی ازش ...

نگفتم نخوایم!!! 

گفتم به زور رر نخوایم. 

استارتر خدا حیرت بده ساعت 12 امتحان دارم خواهشا برام دعا کن که امتحانمو خگب بدم و مطالبو به آسونی یا ...

موفق باشی عزیزم