2777
2789
عنوان

#فوووووبیاااا😭😱🥶

168 بازدید | 14 پست

من رشته ام تجربی هست و عاااشق دکتر دندون پزشک شدن 😍🥺سال دهمم

به خون از بچگی فوبیا داشتم به حدی که خون بدم‌نگاه هم نکنم بیهوش میشم🤢🥶😱😭

سر کلاسا زیست سر مبحث گوشام میگیرم

بعد جالبه برا عادت ماهانه هیچیم نمیشه اما کافیه دستم ی کوچولو زخم شه یا ینفر که خیلی دوستش دارم زخمی شه بیهوش میشم و دیگه هیچی نمیفهمم

همه میگن باید تغییر رشته بدی اما عاشق رشتمم کنید دیدین فوبیا داشته باشه و از بین بره؟؟؟؟راهنمایی کنید توروخداااااا

مسئله آیندمه🥺🥺🥺🥺🙏🙏🙏🙂🙂🙂🙂🙂🙂 

حتما با نیتی سایت که عضوی دندون پزشکم میی

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکسی از یک چیزی فوبیا داره منم از حاملگی میترسم از زایمان 

فوبیا دارم به خون هم فوبیا دارم الان بهتر شدم زیاد دیگه از خون نمیترسم خداروشکر کم کم عادی میشه برات 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
خب بلاخره که چی دیگه کجا برم همه میرن سمت علاقشون الان میخوام فوبیام از بین بره

وقتی به خون فوبیا داری موندم به چیه دندون پزشکی علاقه داری؟😐

[[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]]                                     ‌🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️
فوبیا دست خود آدم نیست اما علاقه به وجود میاد😅

علاقه و فوبیا هم‌زمان منطقی نیست ولی اوکی

[[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]]                                     ‌🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️
خب بلاخره که چی دیگه کجا برم همه میرن سمت علاقشون الان میخوام فوبیام از بین بره

عزیزم گاهی فوبیا نیست. و علت سردی مزاج و سردی مغز هست. از طب سنتی دنبال کن و درمان کن خودت و.‌خوب میشی

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست