یعنی آنقدر به فلاکت افتادیم که ازدواج یه خانم و آقای دیگه برامون آنقدر جای سوال و ابهامی و حرف و حدیث داشته باشه؟؟
الحمدالله همه مشکلاتمون حل شده فقط مونده مدل ازدواج آقای بازیگر و همسرش رو کشف کنیم؟؟
راز موفقیت خانم برای ازدواج با این آقا چی بوده؟؟
بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵.🔒 هدف سوم:۶۰🔒. هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!
تو کف اینیم ک چرا این ایقد بخت اقبالش بلنده مال ما کوتاهه🤣🤣🤣😑😑
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵.🔒 هدف سوم:۶۰🔒. هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!
والا ،،،،گلزار کی باشه خوشگل هست که هست ،،پولدار باشه ک باشه،،مهم اینه که مخ منو نتونست بزنه و من شوهر دارم ک گلزار ب گرد پاش نمیرسه تو بی پولی و چهره😐😒😺😺مهم ارامشه ک اونم نداریم