2777
2789

یعنی آنقدر به فلاکت افتادیم که ازدواج یه خانم و آقای دیگه برامون آنقدر جای سوال و ابهامی و حرف و حدیث داشته باشه؟؟

الحمدالله همه مشکلاتمون حل شده فقط مونده مدل ازدواج آقای بازیگر و همسرش رو کشف کنیم؟؟ 

راز موفقیت خانم برای ازدواج با این آقا چی بوده؟؟

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

تو کف اینیم ک چرا این ایقد بخت اقبالش بلنده مال ما کوتاهه🤣🤣🤣😑😑

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نمیشه تاپیک رو قفل کرد؟؟

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

به نظرم چون خیلیا میخواستن جای زن گلزار باشن الان کنکاون ببینن کی تونسته این دلشو به دست بیاره  

خب خوشگله دختره چیز بعیدی هم نبود 

خوشگل باشی همچین شانسایی هم برا ادم پیش میاد 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

والا ،،،،گلزار کی باشه خوشگل هست که هست ،،پولدار باشه ک باشه،،مهم اینه که مخ منو نتونست بزنه و من شوهر دارم ک گلزار ب گرد پاش نمی‌رسه تو بی پولی و چهره😐😒😺😺مهم ارامشه ک اونم نداریم 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌