2777
2789
عنوان

قضاوت با شما

592 بازدید | 56 پست

سلام 

دوستان یکم فکر کنید ب حرفام ببنید دلتون چی میگه

ببینید این سایت مطابق اسمش هدفش بارداری و چالشهای اونه چه قبلش چه بعدش حتی شرایط روحی و اختلافات خانوادگی هم میتونه مربوط به این هدف اصلی باشه ولی وقتی یکی میاد تو عنوان میزنه (کیا از بچه متنفرن یا چقدر بچه چندشه یا هر چیزی که در راستای اخ و پیف کردن به بچه و بچه داری و فرزند آوریه) تا حالا فکر کردید چه عواقبی تو این سایتی ک به عنوان دایره المعارف خیلی از مسائل مربوط ب بارداری و خانومای باردار و بچه دار هست به همراه داره؟

بارداری دنیای عجیبی با انواع اختلالات مثبت یا منفی روحی جسمی و هورمونیه که حتی یک عنوان ساده میتونه یک مادر باردارو کاملا بشکونه 

اگر مذهبی هستی اسمش حق الناسه اگر نه اسمش انسانیته پیرو هر چی هستی نکن اینکارو چون حتی اگر یک نفر به خاطر فقط عنوانت حالا مطالبت بماند حالش دگرگون بشه مدیونشی و کائنات به خودت برمیگردونه

من از سال ۹۴که با این سایت آشنا شدم همیشه وقتایی که میام سایت سعیم کمک یا آرامش دادن در حد توانم بوده به کسایی که حس کردم یک کلمه من شاید کمکشون کنه حتی کاربری سال ۹۴ هنوزم هست تاپیکی بود که خیلی جلو رفت و موضوعش کمک تو زمینه رشته تخصصیم بود

ولی جدیدا گاهی میام میبینم بعضیا چقدر با عنوانهاشون دل میشکونن حس غربت میگیرم

شما تصور کن عنوانی زدی در راستای تمسخر و تحقیر فرزندآوری بارداری یا هر چی خب نظرته باشه ولی گفتنش پشت این صفحه مجازی فکر کردی چه عواقبی داره؟

تصور کن یک مادری ناخواسته و تو شرایط سخت باردار شده و اعتقادش و وجدانش اجازه کشتن بچشم نمیده

یا دختری در خانواده سنتی در دوران عقد باردار شده

یا مادر بارداری با چند فرزند که از قضا همون موقع دچار چالش با بچه هاش شده

یا مادری که بدون آموزش باردار شده و نمیدونه بجز کتک زدن چطور باید چالش بچه هاشو حل کنه

یا .... هزاران موقعیت دیگه

میدونی محتویات تاپیک شما بماند فقط عنوانت چقدر اون مادرو میشکونه و حتی ممکنه بره و وضع زندگیشو خرابتر کنه؟ شما حق داری عقاید خودتو داشته باشی ولی به اون مادر که مادری رو انتخاب کرده حق نمیدی روزهای سختشو براش سخت تر نکنی؟

عمق این فاجعه اینه که اغلب کسایی ک ازینجور تاپیکا میزنن اصلا تجربه مادری ندارن و فقط سختیها و القائات جامعه رو میبینن و بعضا دیدم حتی ازدواج نکردن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردم مگه تصمیمات زندگیشون رو با تاپیکای اینجا میگیرن؟ اگر آره که مشکل خودشونه.

این دنیا هفت میلیارد آدم داره با میلیارد ها طرز تفکر نمیشه که دست و پای ابراز عقیده‌ی دیگران رو ببندیم که آرامش بقیه بهم نریزه.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش

برای خود من دوبار اتفاق افتاد 

دیشب تو شرایط روحی نامناسب و نگرانی شدید بابت اتفاقاتی که برای فرند اولم افتاده بود و خوابی که دیده بودم دچار انقباضات شدید تو هفته ۳۴ بارداری شدم اومدم سایت تا تجربه بقیه رو جستجو کنم با چندتا عنوان اینجوری مواجه شدم سردرد شدید گرفتم گریم گرفت حالمم بد شد رفتم ببینم اینهمه کینه و تنفر از چی نشآت میگیره نظراتو خوندم بدتر شدم

نظر گذاشتم توهین شد...

واقعا از اینهمه سایت و اپلیکیشن جایی بهتر وجود نداره اینجور عقایدو مطرح کرد تا دل مادرای باردار به رنج نیفته؟ همین یک سایتم حق کسی نیست که رنج مادریو انتخاب کرده😢

مردم مگه تصمیمات زندگیشون رو با تاپیکای اینجا میگیرن؟ اگر آره که مشکل خودشونه. این دنیا هفت میلیارد ...

تصمیمی گرفته نمیشه ولی کلمات باردارن اثر وضعی دارن گاهی کسی که تو شرایط نامتعادلیه با یک کلام نابجا به هم میریزه

من از سال ۹۴که با این سایت آشنا شدم همیشه وقتایی که میام سایت سعیم کمک یا آرامش دادن در حد توانم بود ...

دو جمله آخرتون دقیقا درسته. اغلب کسانی این حرفا رو میزنن که خودشون مادر نیستن یا حتی مجردن.

یه چیزی که من حس می کنم اینه که بعضی از این تاپیکا عمدی هست.

اینجا یه سایت پربازدیده و در معرض دید عموم. یه عده سو استفاده گر هستن که دنبال نابودی کشورمون هستن. از وقتی گفتن جمعیت رو به پیری میره و مشکلاتش بعدا دامنگیر جامعه میشه اینجور تاپیکا زیاد شدن. نمیگم همه ولی واقعا یه عده شون هدفشون معلومه. 

تصمیمی گرفته نمیشه ولی کلمات باردارن اثر وضعی دارن گاهی کسی که تو شرایط نامتعادلیه با یک کلام نابجا ...

دیگه اون آدم باید ظرفیتش رو ببره بالا اگر فکر میکنه تصمیمش درسته با فکر و منطق خودش بره جلو. اگر اینجور باشه که دنیا باید از حرکت بایسته که مبادا چیزی روی کسی اثر منفی نذاره.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
من از سال ۹۴که با این سایت آشنا شدم همیشه وقتایی که میام سایت سعیم کمک یا آرامش دادن در حد توانم بود ...

احسنت .اینجا بیشتر تبدیل شده به سایت ضد بارداری و بچه داری و تبلیغ حیوان آوردن به جای فرزند آوری .چند وقت پیش یه تاپیک خیلی ناراحت کننده و ناامید کننده درباره ی بچه داری دیدم که بچه داری مساوی با مرگ مساوی با بدبختی و مصیبت و....رفتم اعتراض کردم که اینجا کلی مادر باردار و در اقدام و بچه دار هست چرا اینقدر موج منفی میدین باور کن چند نفر ریختن سرم داشتن گیسامو میکندن که چرا اینطور گفتی ؟😑😅🤦‍♀️

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

سایت نظر سنجی هست ولی موضوعات مورد هدف وجود دارن یعنی هدف اصلی سایت مشخصه

هیچ کس نمیتونه افکار بقیه افراد رو سانسور کنه‌ که خودش در آرامش باشه

اینجا هم روزی صدها تاپیک زده میشه که هرکس میتونه داخلش وارد بشه یا نشه

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.
دیگه اون آدم باید ظرفیتش رو ببره بالا اگر فکر میکنه تصمیمش درسته با فکر و منطق خودش بره جلو. اگر این ...

شما موظف نیستی آرامش کسیو تامین کنی ولی آیا موظف هم نیستی آرامش کسیو از هم نپاشی

انسانیت کجای دنیاست

داریم از مادر باردار یعنی نامتعادل ترین حالت روحی یک زن که همجنسمونه حرف میزنیم نه حالت عادی که ظرفیتش تحت کنترلش باشه 

دیگه اون آدم باید ظرفیتش رو ببره بالا اگر فکر میکنه تصمیمش درسته با فکر و منطق خودش بره جلو. اگر این ...

عزیزم یه چیزایی توی ضمیر ناخوداگاه آدم میره. حتما میدونید که افراد سن پایین که هنوز شخصیتشون مثل موم هست که شکل نگرفته زیاد هستن که خیلی زود تحت تاثیر قرار میگیرن.

این حرفا خواه یا ناخواه روی اونا تاثیر میذاره.

مثلا خود شما هر حرفی رو توی جمع نمیزنید‌. یا جلوی بچه ها.

آاینجا فضای مجازیه ولی افراد واقعی توش هستن. خب مسئولیت ما هم همون مسیولیت فضای حقیقی در برابر افراد هست.

حرف ما حداقل روی افراد کم سن و سال خیلی تاثیرگذاره.