2777
2789
عنوان

نی نی یارها و مسئولین سایت اصلا کاربرا براتون اهمیتی دارند یا نه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2437 بازدید | 57 پست
اتفاقا منم تعجب کردم که سریع کاربر رو تعلیق کردن .خب بابا شاید اونم دلش پره ..‌‌درسته نباید توهین می ...

اگر همین توهن رو به شما میکردن ..میذاشتید ادامه بدن؟؟؟؟

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

تروخدااااا باگ عکسو درست کنیدد 

و باگ قفل کردن تاپیک 

پدرم درومده 

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تگ کن بیان بخوننخب

دوستان تگ کردن .ببین حتی تو تگ کردن هم مشکل داریم 

@مونا_تهرانی  

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

توی این مورد حق با نی نی یاره 

لدترین فوحشا رو بهش داد انتظار داشتید سکوت میکرد؟ 

ولی خب در مورد باگ نی نی یایت بنطرم حق با کاربر هاست

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️

استارتر این تاپیک از شما بعیده 

همیشه توی خصوصی کلی از کاربران شاکی هستید و منم سعی میکنم درست کارم رو انجام بدم

لطفا تاپیک رو قفل کنید و بیشتر از این نظم سایت ور بهم نریزید...ممنون

با اینکه دلخوشی از خود شما ندارم ( اگه انقدر شاکی هستین پشت سر کاربرا غیبت کردنم جزوشه دیگه ) ولی موافقم بعضیا هر چی از دهنشون در میاد بار بقیه می‌کنن حالا پیش میاد نی نی یار نباشه تو سایت ولی در کل اینا نمونن بهتره 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

توهین اگر نباید بشه برای همع باید باشه

ن اینکه ب نینی یار توهین نشه ب کاربر ازاد باشه

اگر ما بودیم تعلیق میشدیم

ی کاربری من تعلیق شد دلیلشو هنوزززززز نمیدونممممممم!!!! 

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻
اگر همین توهن رو به شما میکردن ..میذاشتید ادامه بدن؟؟؟؟

نه اصلا نمیذاشتم ادامه بدن ،،، اول تاپیکش رو قفل میکردم ، تذکر هم همزمان میدادم که درصورت تکرار تعلیق میشید 

ولی خب میگم یهو طرف اینقد دلش پره ،، میاد ی چیزی میپرونه ... بنا رو اول بر تذکر بذارید ، رعایت نکرد ، اونموقع تعلیق 🌱

بوی نم بارون 😍🌧️☔
ای کاش به جای اینکه تاپیک گرونی و بدبختی و معضلات جامعه بترکونن تاپیک هایی استارتر پونزده ساله دری و ...

حالا اونا رو شاید محدودیت دارن مجبورن بترکونن ولی کاربر اومده درباره ی یه کاربر دیگه تاپیک میزنه هرچی چرت و پرت خواسته گفته فقط تاپیکش حذف شده.یا قفل شده . خب مگه تاپیک زدن درباره ی کاربر دیگه ممنوع نیست ؟

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

دوستان تگ کردن .ببین حتی تو تگ کردن هم مشکل داریم  @مونا_تهرانی    

اصلا سایت نمیاد مونا تهرانی

نه،،،.ولی کاربری هم ب کاربر دیگه توهین میکنه با جمله مودب باشید رد نکنید و تعلیق کنید ما هم حرمت دار ...

شک نکنید تعلیق میشن 

شما پنل کاری مارو نمیبینید

با اینکه دلخوشی از خود شما ندارم ( اگه انقدر شاکی هستین پشت سر کاربرا غیبت کردنم جزوشه دیگه ) ولی مو ...

متوجه نشدم .من پشت سر کی غیبت کردم .اصلا از این عادت ها ندارم من .با اینکه بارها پشت سر من غیبت کردن و بدوبیراه گفتن و من گزارش زدم

@نی_نی_یار_شب     من یکی ک اعتراضی ندارم خیلیم اوکیم فقط خواهشاااا زودتر باگ عکس و باگ ق ...

چشم اعلام کردیم بارها گروه فنی باید درست کنن