2777
2789
عنوان

نی نی یارها و مسئولین سایت اصلا کاربرا براتون اهمیتی دارند یا نه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2437 بازدید | 57 پست
متوجه نشدم .من پشت سر کی غیبت کردم .اصلا از این عادت ها ندارم من .با اینکه بارها پشت سر من غیبت کردن ...

دوستان که بودن اگه اهل گزارش بودین همون موقع جمع میشد نه اینکه خبرشو صبح بدن بهم 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

توی این مورد حق با نی نی یاره  لدترین فوحشا رو بهش داد انتظار داشتید سکوت میکرد؟  ولی خب ...

به ما و خیلیای دیگه‌ بدتر از این حرفا زده شده ما حق نداشتیم ؟

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا اونا رو شاید محدودیت دارن مجبورن بترکونن ولی کاربر اومده درباره ی یه کاربر دیگه تاپیک میزنه هرچ ...

میدونی چیه مشکل تز مسئولین سایت نیست مشکل بعضی ادماس که شعور استفاده از رسانه و سایت همگانی رو ندارن بخدا خیلی از ماها بخاطر درد بدبختیمون میایم تو سایت که یکم درد و دل کنیم خالی شیم بعد یه عده میان با سخنان گوهر بارشون گند میزنن تو اعصابمون نی نی یارم فقط اخطار میده بهشون 

نه اصلا نمیذاشتم ادامه بدن ،،، اول تاپیکش رو قفل میکردم ، تذکر هم همزمان میدادم که درصورت تکرار تعلی ...

تاپیک اول رو گفتم غیراخلاقی هست و قفل کردم

ایشون تاپیک دوم رو زد

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

استارتر این تاپیک از شما بعیده  همیشه توی خصوصی کلی از کاربران شاکی هستید و منم سعی میکنم درست ...

نی نی یار جان من می خوام به ما اهمیت بدین . می خوام غیر از شما بقیه ی نی نی یارها و مسئولین هم پاسخگو باشند. من از کاربرهایی که شاکی بودم آیا تعلیقشون کردید که این همه توهین کردند ؟ من نمی خوام شورش راه بندازم که میگید نظم سایت رو به هم نزنم .ولی چشم اجازه بدید بقیه ی نی نی یارها هم تگ‌کنم تا حرفم به گوششون برسه بعد قفل میکنم 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

دوستان که بودن اگه اهل گزارش بودین همون موقع جمع میشد نه اینکه خبرشو صبح بدن بهم 

من متوجه نمیشم شما چی میگید واضح بگید لطفا .چون نی نی یار میگه باید قفل کنم 

پس توهین به ما چی ادم نیستیم شخصیت نداریم ؟

اولش اخطار میدن ایشونم گویا اخطار داده بودن الان متوجه شدیم

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

به من یه کاربری توهین زشتی کردن

نی نی یار شب تعلیقش کرد 

من ندیدم تاحالا توهین رو تعلیق نکنن🧐🧐

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!