2777
2789
عنوان

کثیفترین خانومی که دیدید از لحاظ بهداشت شحصی کی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 25 پست
یکی از خانومای فامیل ناخناش کاشته،خیلی بلند.....بعد هروقت میرم خونش هندوانه یا طالبی میاره یا چمیدون ...

مامان منم ناخن هاش کاشته من بدم میاد

برای سلامتی بچم یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید .💓🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما یکی از فامیلامون پوشک نوزادشو همین جوری جلو مهمون باز میکردحتی وقتی پی پی می‌کرد براهمون دیگه کسی خونش نمی‌رفت احتمال می‌دادیم از عمد اینکارو میکنه که کسی نره خونش

جاریم‌که ده روز یه بار میره حموم میگه موهام پرپشته خشک نمیشه مریض میشم😑یا سینک ظرفشویش ظرف شسته پر ...

وای تو اینو میگی مامانم اینا واسه چاه ظرفشویی نگیره یه سبد مربعی گذاشتن تو سینک قبلا اونجا بودم همیشه هر هفته با وایتکس میشستم سفید بشه الان هر وقت میرم پر از سیاهی و کثیفیه عوقم میگیره نمیکنن سبدو عوض کنن چند بارم براشون تمیز کردم اما انگار زدن ب در کثیفی هیچکدومشون تمیز نمیکنن اصلا نه بابام ن داداشام نه مامانم حتی سرویسو نمیشورن تو حیاطه هر چی میگم ب این خونه یکم برسین میگن از اخر یه روز تمیز میکنیم 

وای تو اینو میگی مامانم اینا واسه چاه ظرفشویی نگیره یه سبد مربعی گذاشتن تو سینک قبلا اونجا بودم همیش ...

بعضی ها اینجورین دیگه براشون مهم نیست اصلا در نظرشون نیست که کثیفه 

وقتی۸ساعت سرکاری چجوری دو سه ساعت یبار بشوری باز بزنی

خب کمتر ارایش کنن یا لاقل کم بزنن که بعد یه ساعت نماسه رو پوست دیگه بعضی زنا رو میبینم چنان کرم زدن دستمال کاغذی که هیچ با لبه چاقو بکشی نیم کیلو ازشون در میاد بعد یه رژ میزنن طرف دومتر بالاتر از لبشو هم رژ میزنه ک لبش بزرگتر دیده بشه یه ادامسم گوشه دهنشون میزارن انگار خیلی باکلاسن