الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من نزدیک سه هفته از تی ان تی استفاده میکنم قرصهای چاقی که یه عطاری بهم معرفی کرد و یک ساعت قبل ناهار و شام مصرف میکنم دارم وزن میگیرم و عوارضی نداشته و کاملا راضی بودم توی این سه هفته هم خیلی زود صورتم و بدنم تو پر شد و راضی بودم این محصول رو حتما توصیه میکنم
سلام من قرص تی ان تی استفاده کردم و واقعا عذاب کشیدم خواستم اینجا تجربمو بگم تا شمام دچارش نشین من ۳ روز روزی یدونه ازش استفاده کردم ولی کلا روده و معدم رو بهم ریخت یا شدیدا اسهال میشدم در حد مرگ یا اینکه نمیتونستم مدفوع کنم و شکمم انقد درد میکرد که گریه میکردم بعدش دیگه کلا ریختمش دور استفاده نکردم ازش، من بیشتر قرصای چاقی رو امتحان کردم و همشون عوارض دارن اگه یه قرصی عوارضی نداشت صد درصد داره توی بدنتون به یه عضوی آسیب میرسونه و هیچ قرص چاقی بدون عوارض نیست