2777
2789
عنوان

این داستان : غافلگیر شدن آقا

189 بازدید | 20 پست

تو شبکه آی فیلم برف بیصدا میبارد رو نگاه میکردم شامو کشیده بودم

اومد بیاد بشینه سرسفره گفت کانالو عوض نکنی منم شام نمیخورم 

منم گفتم خب نخور ،فک میکرد مث همیشه ناز ومنتشو میکشم برای بهونه های الکییش

قهرکرد وشام نخورد چند دیقه بعدشم رفت رو تخت باگوشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موند برای نهار فردا .ولی هردوبچه این

ولی کار استارتر درست بوده،از باج دادن ب پسرکوچولوی بهونه گیر دست برداشته،فقط با همین رفتار بالغانه میتونه بهش کمک کنه بزرگ شه.

هرگز وجود ارزشمند خودت رو سطل آشغال باورهای فاسد دیگران نکن
ولی کار استارتر درست بوده،از باج دادن ب پسرکوچولوی بهونه گیر دست برداشته،فقط با همین رفتار بالغانه م ...

دقیقا ،اون روز به خودشم گفت من برای بزرگ کردن پسرمون خیلی تجربه ها یاد گرفتم چون تورو دارم بزرگ میکنم 

تقصیر خودمه ولی دیگه تموم شد

میگه این تکراریه دیدیم قبلا درحالی ک من ندیدم دلش میخواد همیشه کنترل دستش باشه بعد منم مث کوزت جلوش ...

تا وقتی نقش کوزت رو بازی کنی ،همون کوزت باقی میمونی.

باید شخصیت ملکه رو در خودت احیا کنی گلم.

ملکه ک باشی،معشوقه هم میشی.

دقیقا ،اون روز به خودشم گفت من برای بزرگ کردن پسرمون خیلی تجربه ها یاد گرفتم چون تورو دارم بزرگ میکن ...

دیگ بهش مستقیم اینو نگو گلم.

فقط با اعمالت انجامش بده.

میگه این تکراریه دیدیم قبلا درحالی ک من ندیدم دلش میخواد همیشه کنترل دستش باشه بعد منم مث کوزت جلوش ...

پس حق داشتی 

اهمیت نده به قهر کردنش اگه  اومد حرف بزنه قشنگ باهاش حرف بزن بگو منم حقی دارم  

دقیقا ،اون روز به خودشم گفت من برای بزرگ کردن پسرمون خیلی تجربه ها یاد گرفتم چون تورو دارم بزرگ میکن ...

کتاب زنان زیرک هم عالیه.

ی دستیار عالیه 😉