2777
2789
عنوان

تو جمع ساکتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 51 پست

نه نمیتونم ساکت بمونم

با افتخار گــیلکم❤️اصالتم‌ را میرزا کوچک خان جنگلی، پروفسور سمیعی ، محمد نامجو ، دکتر آذر اندامی و.. فریاد میزنند 🌿 زنده باد ایرانم💚🤍❤️ما گیلکا یه ضرب المثل داریم ننم اَنَ دِ لَ چه مارغانه بزه مفهوم؛ نمی دونم این چه توطئه ای کرده حکایت خیلیاست!،،رشتِ کُرم ایته‌ دسته گولم‌ 🌿‌‹توتمام‌منی،تمام‌پیداوپنهانم تمام‌داشته‌ونداشته‌ام تنهایت‌نخواهم‌گذاشت تاآن‌سوی‌ابدیَت E❤️P..

منم چون درونگرام خیلی 

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی‌به جمعی داره که هستم

اگه رسمی تر باشه سعی میکنم خیلی ساکت تر باشم و بیشتر شنونده

ولی تو جمع های خودمونی نه خیلی شیطون و جمع و دست بگیر😂😂😂

کلا بنا به اون مجلس رفتار میکنم

تو جمع نمیرم🙃

من نرم باز خودخوری میکنم حس منزوی بودن بم دس میده...

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

ترجیح میدم بیشتر شنوده باشم 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

من با دوستام خیلیییی پر حرفم و این خیلی رو اعصابه جدیدا دارم کار میکنم کمتر حرف بزنم تو مهمونی ها هم همیشه اسم من هست دیگه از بس اذیتم میکنن ولی تو جمع بزرگترا نه زیاد حرف نمیزنم کاش کم حرف بودم.....

"وَ نَفَختُ فیهِ مِن روحی🌱"
اره توی جمع ساکت بودن خیلی زشته ... من خیلییییی تلاش کردم الان دیگه معمولی شدم توی جمع

باشه ولی این خیلی زشتیش به چه دلیله؟ 😑😂

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

من نرم باز خودخوری میکنم حس منزوی بودن بم دس میده...

خب تو هنوز ناامید نشدی

اسمت کاربریت شماره شبا؟ 

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
درون گرایی. منم اینطوریم تازه فهمیدم درون گرام

اره بشدت درونگرام ولی هی میام وانمود کن برون گرام و هی نمیشه

باشه ولی این خیلی زشتیش به چه دلیله؟ 😑😂

از نظر بقییه که نه ... من خودم حس میکنم خیلی زشت و ضایع ست همه بگو بخند و تو بلد نیستی حتی یه کلمه حرف بزنی انگار بیسوادی یا از اجتماع عقب افتادی ...

چرا زشته؟ هرکس یه مدلی بقیه باید خودشون رو با ما وفق بدن

نظر بقییه که نه ... من خودم حس میکنم خیلی زشت و ضایع ست همه بگو بخند و تو بلد نیستی حتی یه کلمه حرف بزنی انگار بیسوادی یا از اجتماع عقب افتادی ...

من قبلا خیلی گوشه نشین بودم یه دختر خاله داشتم توی جمع همه بهش اهمیت میدادن و باهاش حرف میزدن و خیلی کلا همه ازش خوششون میومد منم حسودیم میشد از این موضوع تا اینکه بعد از مدتی همه جا حرف من شده بود که دختر فلانی خیلی ساکت دختر ارومی هست همه جا تعریفم میکردن و احترام زیاد بهم میزاشتن اکثرا هم واسه پسراشون با مادر بزرگم حرف میزدن که ببینن من نمیخوام ازدواج کنم ؟ از اون موقع فهمیدم همین جوری باشم بهتره  

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود''''''' ولی بی جونم! گمم!
خجالت میکشیم نمیدونیم چجوری بحث دست بگیریم تهشم میشیم آب زیر کاه

دقیقا😂😂 روم نمیشه طولانی تعریف کنم

در حد سه چار کلمه