2821
2789
عنوان

اختلاف سني زياد

99 بازدید | 10 پست

چرا واقعاً بعضيا فك ميكنن اختلاف سني مهم نيست ؟؟ وقتي با كلي اختلاف سني بخاطر پول ازدواج ميكنن بنظرم واقعاً اين رابطه ها تا ابد ادامه دار نميشه ….كاش همه چي انقدر پول نبود ولي انقدر جامعه سخته كه همه چي شده پول

بنظرم کسایی که با انقد اختلاف سنی ازدواج میکنم یه جورایی دارن کیس های بقیه رو هم میدزدن

چون پسر 30 ساله ای که دختر 18 ساله میگیره سهم دختره 25 سالس و این وسط اون دختر همینجوری مجرد میمونه و تناسب ها بهم میخوره

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم کسایی که با انقد اختلاف سنی ازدواج میکنم یه جورایی دارن کیس های بقیه رو هم میدزدن چون پسر 30 ...

این خیلی خود خواهانه س هرکی یه قسمتی داره که باید باهاش روبه رو شه عزیزم 

این خیلی خود خواهانه س هرکی یه قسمتی داره که باید باهاش روبه رو شه عزیزم 

توی ازدواج انتخاب مهمه قسمت و هندونه در بسته یه قضیه هایی هست که مردم برای توجیه کردن اشتباهاتشون استفاده میکنن

الان خیلی از دخترای بین 25 تا 30 مجرد موندن چون پسرایی که سنشون بهشون میخوردخ رفتن دخترایی رو گرفتن که گاها 16 ساله هم بودن

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
توی ازدواج انتخاب مهمه قسمت و هندونه در بسته یه قضیه هایی هست که مردم برای توجیه کردن اشتباهاتشون اس ...

پس دوس داشتن چی میشه؟ ازدواج قرار داد نیس باید اول توش عشق باشه فک می کنین دخترای 18 ساله حق شما رو خوردن اصلا این منطقیه اخه؟؟؟؟ 

پس دوس داشتن چی میشه؟ ازدواج قرار داد نیس باید اول توش عشق باشه فک می کنین دخترای 18 ساله حق شما رو ...

من گفتم حق منو خوردن؟

ازدواج توی 18 سالگی از هیچ جهتی درست نیست!

این قضیه اثبات شدست

و یکم فکر کنید بیینید اینهمه دختر چرا مجرد موندن میتونید بفهمید دلیلشو

عشق م دوست داشتن؟ ما توی فامیلامون حداقل 3 نفرو داشتیم که سن دختره رو بزرگتر گفتن به دروغ چون میدونستن که پسره دختر نزدیک سن خودش میخاد و ما نزدیک نامزدی فهمیدیم که سن دختره چقد کمه

من گفتم حق منو خوردن؟ ازدواج توی 18 سالگی از هیچ جهتی درست نیست! این قضیه اثبات شدست و یکم فکر کن ...

پس چرا اینجوری رفتار میکنید ازدواج سنت پیامبره چطور می تونید انقد راحت و خود خووهانه بگید دارن کیس ازدواج دخترای 25 تا 30 رو میدزدن خیلی خود خواهانه رفتار می کنید مجرد بود ن خودتون میندازین گردن بقیه مگه بقیه دخترا ارزو ندادن ما زنا دلمون واسه همجنسای خودمون نمی سوزه بعد انتظار داریم مردا ما رو درک کنن 

پس چرا اینجوری رفتار میکنید ازدواج سنت پیامبره چطور می تونید انقد راحت و خود خووهانه بگید دارن کیس ا ...

منم نگفتم کسی ازدواج نکنه میگم چه اشکالی داره ادم با هم دوره خودش ازدواج کنه

نمیدونم شما مجردی یا متاهل یا چند تا دختر مجرد دیدی

ولی اگه توی موقعیت من بودی و هر روز دخترای سن بالایی رو میدیدی که بخاطر همین چیزا مجرد موندن متوجه میشدی

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز