2777
2789

خانوما دوستم مریضه اصلا حالش خوب نیست...در حال شیمی درمانیه...معلوم نیست خوب شه یا نه....امروز برادرشوهرش بهش گفت تصمیم گرفتیم خونتون رو بفروشیم مهریت رو بدیم تماما فقط زودتر طلاق بگیر برا داداشم میخوایم زن بستونیم....با همین لحن تو چشمای تین بیچاره نگاه کرد گفت....دوستم خیلی زیاد شوهرشو دوست داره و تازه ۲ساله عروسی کردن...از  بعد عروسی گرفتار این بیماری شده حتی وسایلشو استفاده نکرده..التماستون میکنم براش دعا کنین...دعا کنین ک خوب شه و خانواده همسرش شرمندش بشن....

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

عزیزم خیلی ناراحت شدم 💔😔 الهی خدا شفاش بده به حق بزرگیه خودش🤲

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرطان چی داره

نمیدونم زیاد ازش نمیرسم ک ناراحت شه فقط میدونم مربوط به گوارشه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
انشاالله شفای همه مریضامخصوصابیمارشماواللخصوص  بچه های بیمار فرداعازم مشهدم اگه لایق باشم دعاگ ...

وای عزیزم از امام رضا بخواه بگو شفاش بده‌‌‌‌‌....اما رضا تا حالا منو بی جواب نذاشته.‌‌‌..

سکوت....کلا ۳ماهه مثل سابق نیس باهاش

چ بیشرف 

بهتره طلاق بگیره و بره دنبال کارای درمانش

وقتی درمان شد اصلا نیازی به اون مرتیکه نداره

امسدوارم به زودی حالش خوب بشه

رنگین کمان پاداش کسانی است که تا آخر زیر باران باشند...☔️🌈🌧

اول جوونیشه سنی نداره‌‌‌....تو رو خدا دعا کنین حتی شده نفری یه صلوات براش بفرستین

خیلی ناراحت کننده هست

به جای اینکه درکش کنند ترکش میکنند

ای دنیاااااااا

انشالله هرچه زودتر سلامتی کامل بدست بیارن و خدا خوشبخت شون کنه 

یک آیت الکرسی و یک زیارت عاشورا به نیابت از ایشان هدیه می کنم به حضرت رباب سلام الله علیه

انشالله به حق دعای ایشان شفای عاجل پیدا کنن و خدا دلتون رو شاد کنه

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم می‌گشایی «نـدانستـه نبنـدم»و درهایی که به رویم می‌بندی«به اصـرار نگشـایـم»
خیلی ناراحت کننده هست به جای اینکه درکش کنند ترکش میکنند ای دنیاااااااا انشالله هرچه زودتر سلامتی ...

ممنون عزیزدلم....دلت شاد و تنت سلامت