2777
2789
عنوان

انقدر از خودتون مطمئن هستین که....

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 80 پست
نه.من شدیدا شیطونم اگ اونم شیطون باشه زندگیمون زلزله میشه😂😂و اینکه خیلی لجبازممم اگ اونم لجباز باش ...

عزیزم الهی😂😂😂شوهر آروم و سر به زیر خوبه؟ازونا که حرف نزنه رو حرفتاا

کاربری دست دونفره..من و دوستم
چون با ۲۴سال سن هیچی از خودم ندارم.نه مدرک تحصیلی نه شغل نه درامد نه پس انداز.دارما ولی از خودم نیس ...

عزیزم نگو اینجور شما قطعا یه مامان مهربون هستین واسه گل دخترتون و یه خانوم عالی واسه همسرتون❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیادی مهربونم دلسوزم و با محبت اخلاق بدخیلی زیاد دارم بسیار ادم بی فکر مغرور غیر منطقی و عصبی هستم

مهربون بودن زیادیش خیلی به آدم ضرر میزنه متاسفانه منم همینجوریم

دقیقا احساسی بودن خیلی به ادم ضربه میزنه منم خیلی احساساتیم

سعی کن ترکش کنی یا کمش کنی

بد ضربه ای ازش میخوری..

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

مهربون بودن زیادیش خیلی به آدم ضرر میزنه متاسفانه منم همینجوریم

بعضی وقتا سر مهربونی اسیبی ب خودتو اطرافیان وارد میکنی ک ی سال بعد تازه ب هوش میای

گیانم دخترم❤️ناامید از دَر رحمت بکجا باید رفت؟  

خیر چون من مکمل خودمو دوس دارم

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)

آره حتما...............

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بعضی وقتا سر مهربونی اسیبی ب خودتو اطرافیان وارد میکنی ک ی سال بعد تازه ب هوش میای

شمام خیلی احساساتی هستین درسته؟ادمای خیلی احساساتی معمولا مهربون و دلسوزن

شما تونستید کنترلش کنین؟🥲سخته

نه. ولی دارم سعی میکنم..

مبخوام یه وقتایی سنگ بشم

انقدر راحت نبخشم

انقدر راحت نخندم

انقدرم راحت واسه کسی اشک نریزن

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

نه. ولی دارم سعی میکنم.. مبخوام یه وقتایی سنگ بشم انقدر راحت نبخشم انقدر راحت نخندم

اخ گفتین چقد سخته مخصوصا اون قسمت بخشیدنه دیگران و فراموش کردن همه چیز