2777
2789
عنوان

زبان انگلیسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4519 بازدید | 35 پست
یعنی هیچ جوره نمیشه استفاده ‌کرد؟💔خیلی لازم دارم

نه عزیزم نمیشه بخدا

کد ملی میخواد اگه بخوام انتقال بدم هم از روی سیستم خودم برای همیشه بسته میشه 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلاس زبان میرمولی چون خیلی بی نظیره دکتر احمدیان پکیجشم خریدمخیلی خوبه عالی درجه یک

سلام وقتتون بخیر 🌺 

ببخشید من خیلی وقت هست که قصد دارم پکیج دکتر احمدیان رو تهیه کنم ولی همش تردید داشتم مثل بقیه ی پکیج های آنلاین بازدهی کافی نداشته باشه.

میخواستم بپرسم ازتون که خرید این بسته چقدر به پیشرفتتون کمک کرد؟

سلام وقتتون بخیر 🌺 ببخشید من خیلی وقت هست که قصد دارم پکیج دکتر احمدیان رو تهیه کنم ولی همش تردید د ...

خیلی زیاد 

مدام اپدیت میشه و مطالب جدید بهش اضافه میشه 

از این پکیجای از قبل ضبط شده نیست 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
خیلی زیاد مدام اپدیت میشه و مطالب جدید بهش اضافه میشه از این پکیجای از قبل ضبط شده نیست

من تو زبان خیلی مبتدی نیستم با این حال می‌تونه منو به تنهایی و بدون کلاس حضوری به سطحی برسونه که حداقل بتونم تو مکالمات روزمره،دیدن فیلم و خواندن ژورنال از پس خودم بر بیام؟

من تو زبان خیلی مبتدی نیستم با این حال می‌تونه منو به تنهایی و بدون کلاس حضوری به سطحی برسونه که حدا ...

اره میشه 

تاپ ناچ رو کلا هر ۶ تا کتابش رو درس میده

غیر از اون پادکست انگلیسی هم داره راجع به موضوعات مختلف و کاربردی توضیح میده 

یه سری وبینار هم میزاره که کلمات و فریزال ورب و کالوکیشن یاد میده به صورت انلاین میتونی شرکت کنی ، نکنی هم افلاینش رو برات میزارن 

میشه بسته اشو بدی رایگان استفاده کنم؟هزینه اشو ندارم اخه وای وقتی پول دست امد میدم هزینه اشو مطمئن ب ...

نمیدونم بعید این همه سال هنوزم میخوای یا نه من دارم پکیج کاملشو اگه هنوز میخوای 

من دوره های پازلینگ دکتر منوچهرزاده رو گرفتم و واقعا درجه یک بود

اموزشش متفاوته و بعد از هر جلسه تونستم خودم جمله سازی کنم و مکالمه

فقطم پکیج نیس پشتیبانم داره

اونایی که واقعا میخوان زبان بخونن پیشنهاد میکنم یکبار امتحان کنن البته اینم بگم اگه ناراضی باشین پولتون رو پَس میدن

من دختر عموم با سبک ارتباط نگرفت پولش و گرفت ولی من راضی بودم

شماره ی مشاورمو میزارم دوس داشتین تماس بگیرین

09395670076

میشه بسته اشو بدی رایگان استفاده کنم؟هزینه اشو ندارم اخه وای وقتی پول دست امد میدم هزینه اشو مطمئن ب ...

من الان این پیامت رو دیدم مال پارساله اگه هنوز بستشو میخوای بگو تا رایگان بدم بهت