2777
2789
عنوان

زبان انگلیسی

4490 بازدید | 35 پست

سلام. برا یادگیری کامل انگلیسی تا سطح پیشرفته، چه روشی رو پیشنهاد میکنید؟ چه پکیجی رو امتحان کردید و خوب بوده؟ 

سطح خودم تقریبا متوسطه یه ذره یادم رفته باید بازیابی کنم.

ولی میخوام کامل یاد بگیرمش خیلی نیازمه.

سوال منم هست. من تصمیم دارم برم کانون البته دودلم

منم کانون میرفتم تا چند سال پیش، تا pre3 رفتم دیگه نتونستم برم.

واسه کلاس رفتن خیلی وقتم گرفته میشه، آنلاینا بهتره.

تو یوتیوب زیاده نمیدونم کدوم به درد بخوره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه خودم اگر سطح متوسطه هستی بدون کلاس هم می تونی بهترش کنی یک برنامه مثل زبانشناس داخلش همه چیز داره که متناسب با سطحت انتخاب میکنی داستان پادکست کتاب اموزشی دوره زبان و فیلم اهنگ و ....

برای بهبود گفتگوی زبان  هم میتونیدبا یک پاتنر زبان تمرین کند برنامه پیشنهادی من Tandem هست  من یک دوست آمریکا به نام Jack هم دارم که زیاد با هم  صحبت میکنیم یا می توندی تماس و گفته گو داشته باشی متناسب با سطح به بقیه زبان اموز ها در سایر نقاط با برنامه lingobe تمرین کنی که خیلی خوبه   

شما باهاش پیش رفتین؟ خوب بود؟ لهجه و تلفظم خیلی برام مهمه و همینطور گرامر. لغتو میشه از دیکشنری هم ...

من کلاس زبان میرم

ولی چون خیلی بی نظیره دکتر احمدیان پکیجشم خریدم

خیلی خوبه عالی درجه یک

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
تجربه خودم اگر سطح متوسطه هستی بدون کلاس هم می تونی بهترش کنی یک برنامه مثل زبانشناس داخلش همه چیز د ...

خیلی ممنون از راهنماییتون و وقتتون.💚

وقت زیادی ندارم واسه فیلم اینا، وگرنه یادگیریم با فیلم خیلی خوبه زود یاد میگیرم. 

شما از کجا تهیه کردین از کدوم پلتفرم؟ یا سایتی چیزی دارن؟

تو کانال اینستاگرامش برید هستش

اسم پکیجش L2+ هستش هایلایت کرده

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
برای همه سطوح خوبه؟ من A2,B1 هستم یه جورایی متوسط تا چه مقطعی رو پوشش میده این سطح، برای آیلتس هم خو ...

ایلتس هم داره

من کلاس زبان میرمولی چون خیلی بی نظیره دکتر احمدیان پکیجشم خریدمخیلی خوبه عالی درجه یک

میشه بسته اشو بدی رایگان استفاده کنم؟

هزینه اشو ندارم اخه وای وقتی پول دست امد میدم هزینه اشو مطمئن باش یادم نمیره

فکن دارم ازت کتاب قرض میگیرم...

میشه بسته اشو بدی رایگان استفاده کنم؟هزینه اشو ندارم اخه وای وقتی پول دست امد میدم هزینه اشو مطمئن ب ...

عزیزم من مشکلی ندارم که بدم 

ولی اینا فقط قابل نصب روی یک دستگاه رو داره 

اگه قرار بود جوری باشه که هر کی بتونه راحت استفاده کنه که از نون خوردن میفتن کسی پول نمیده بخره