2777
2789

چند لحظه پیش حالم خراب بود انقدر گریه کرده بودم دیگه چشمام نمیدید اومدم تاپیک زدم که بلکه یکم حالم خوب شه تو کامنت هم اومدم لینک آنلاین شاپمو گذاشتم که حداقل یه حمایتی بشه ازم اومدن نوشتن برا تبلیغ نوشتی و تینجور حرفا مگه کانال چیه که حالا بشینم برا تبلیغش سناریو بنویسم؟بخدا بعضیا خیلی عقده ای هستن البته خانومای مهربون هم زیاد داریم که بهم دلداری دادن💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا یک سایت عمومیه با طرز فکر متفاوت

من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️ ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 

اره دقیقا الان سر همین خرگوشه کلیییی ادم عقده ای دیدم  ک اسی رو نفرین کردن حالم بد شد تو این حال بارداری منم از خدا خواستم ب سر خودشون بیاد اخه بگو زنیکه احمق تو دل هم نوع خودتو نشکن نمیخواد از حییون دفاع کنی 

کلا بحث خریدن هم نیس عشقم خداروشکر فروش خوبی دارم من محصولاتم دستم نمیمونن مشکل فقط طرز فکر جامعست

درست 💕

برام مهم نیست درباره من چه فکری میکنید... مثه خیلیا دروغ نمیگم که محبوب دلها بشم رکم و حرفمو واضح میزنم