2777
2789
عنوان

در ناامیدی بسی امید است مگه نه؟؟؟

460 بازدید | 7 پست

خدایا ولی من هنوز امید دارم چون مامانم امید داره 😔

خدایا تو بخشنده و مهربان تر از اونی هستی که دل یه مادر رو بشکنی تو خیلی مهربان تر از اونی که امید مامانمو ناامید کنی

خدایا این مسیله برام چندان مهم نبود تا اینکه دلهره و استرس مامانمو دیدم 😔اخ بمیرم برا دلت مادرم پرپر بشم برات تو چ گناهی کردی که صاحب دختر شدی😔 خدایا دلم خیلی گرفته اندازه تموم این سال های زندگیم فقط بخاطر مامانم

خدای مهربونم همین یبار فقط همین یبار رو کمک کن امید مامانمو ناامید نکن خواستگارم برگرده زنگ بزنن ب مامانم 

دلش نشکنه مامانم

خدایا فقط بخاطر مامانم ناامیدش نکن خدای مهربونم 

اونم مادره آرزو داره آرزو ب دلش نزار😔❤

دوستای گلم در ناامیدی بسی امید است مگه نه؟؟؟

خداجونم مرسی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم همیشه اونیکه ما فکر میکنیم خوبه خوب نیس بسپار به خدا. منم یه خواستگار داشتم شرایطش خوب بود جور نشد چقدررر غصه خوردم دیگه مادرم بماند بعد طرف رفت ازدواج کرد تا الان سه بار زن گرفته و خداروشکر میکنم قسمت نشد و به صلاحم بود. این نشد یکی دیگه

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗