2777
2789
عنوان

خانم شماها واقعا میتونید روزی ۸ لیوان آب بخورید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 77 پست
من وقتی سر درد میگیرم آب میخورم سردردم رفع میشه

دقیقا یه سالی خیلی سردرد گرفت و همش سرشو می‌گرفت و شدتش جوری بود نمیتونست بشینه اصلا خلاصه پیش پزشک و ام آر آی و  آزمایش هرچی که فکر کنی انجام داد پزشک بهش گفته بود چیزیت نیست خداروشکر ولی گفته بود تو مغزت بی آب مونده اینجوری سردرد گرفتی😶دیگه نمی‌دونم چقدر درسته ولی دکتر اینو گفته بود که آب به مغزت نرسیده و خشک شده

اینجوری که خیلی بده،کلیه هات داغون میشه و کلی مشکلات دیگه زوری هم شده بخور

باور می‌کنی همیشه احساس درد کلیه دارم کافیه ی ذره آب بخورم سریع باید برم دستشویی چندین مرتبه و حالت تهوع شدید میگیرم انگار بدنم نمیتونه آب نگه داره داخلش 

مامانی سابق عضو سال ۹۴که رمز عبور خودم فراموش کردم ودر بازیابی هم  نی نی سایت هم بهم نداد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.