2777
2789
عنوان

خانم شماها واقعا میتونید روزی ۸ لیوان آب بخورید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله از دوران بارداری برام عادت شد و هنوز ادامه داره 

دو‌تا بطری شیشه ای گذاشتم توی یخچال ده تا لیوان میشه تقریبا 

از صبح تا شب تمومش میکنم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

من الان روزانه حدود ۲۰ لیوان میخورم😐

میشه بالای ۴ لیتر

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

شاید مفید باشه بدونین یکی از نزدیکام مشکل خونوادگی بواسیر داشت بدنش خیلی خشک و کم اب بود نه قرص و شربت خورد ن اجر و فلان و بهمان استفاده کرد فقط روزی ده تا لیوان اب و شبی ی کاهوی کوچیک میخورد به اضافه ی سبزیجات دیگه ظرف یک ماه کامل مشکلش حل شد

من تو زندگی قبلیم فکر کنم یه ماهی بودم 

عاشق ابم پسر کوچولومم مثل منه 

یه عالمه اب میخوریم

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢

زياد آب خوردن خوب نيست ، ٨ ليوان به اين معني نيست حتما ٨ ليوان آب خورده شه بخشي ازاين آب از طريق غذا و ميوه و چاي و …. تامين ميشه عزيزم ، من كارشناس بهداشتم و مطمئنم يه باور اشتباهه كه رايج شده حتما بزور هم شده كلي آب بخورن 

هرلحظه كه تسليمم در كارگه هستي ، آرامتر از آهو بي باك تر از شيرم ، هرگاه كه ميكوشم در كاركنم تدبير ، رنج از پي رنج آيد زنجير پي زنجير …💓
آبجی من آب نمیخوره ولی هزار تا مشکل داره پوستش خشکه یبوست شدید داره همیشه سر درد داره شما احساس نمیک ...

عزیزم منم همه این مشکلات خواهر شما رو دارم ولی دست خودم نیست بدنم آب نمیطلبه

مامانی سابق عضو سال ۹۴که رمز عبور خودم فراموش کردم ودر بازیابی هم  نی نی سایت هم بهم نداد 
ی لیوان نهایت بخورم  کلا نمیتونم مایعات بخورم دست خودم نیست میانه ندارم با مایعات

بخاطر مزاج و طبع بدنته منم اینجوری ام 

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

میدونی این روزی زورکی هفت لیوان اب خوردن چقد به بدنت صدمه میزنه ‌؟ هر وقت میلت کشید بخور . یه سر ت  اینستا به یپج حامد رییسی بزن بفهمی چ بلای بدی سر بدنت میاری با این بزور هف یا هشت لیوان اب خوردن و این فقط یه فریب و افسانه ست 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر