2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 78 پست
لطفا اطلاعات علط ندید فقط اسم واکسن رو درست گفتی بقیه اطلاعات اشتباهه

جدا؟ یعنی من که ۳۴ سالمه هم میتونم بزنمش؟

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.
رابطه نامشروع نباشه دیگه چه راههایی هست که ممکنه آدم دچارش بشه؟ من خیلی می ترسم خودم و شوهرم اهل خیا ...

از سونو یا لیزر هم ممکنه بگیری (احتمال خیلی کم ولی عیرممکن نیست)

استخر هم هست و توالت فرنگی عمومی ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدا؟ یعنی من که ۳۴ سالمه هم میتونم بزنمش؟

بله عزیزم

تا ۴۵ میشه زد

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

از سونو یا لیزر هم ممکنه بگیری (احتمال خیلی کم ولی عیرممکن نیست) استخر هم هست و توالت فرنگی عمومی . ...

علی الحساب هیچ کدومو استفاده نکردم شکر خدا😂

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.
هر کی به ادبیات معمولتون عادت نداشته باشه میشه جوگیر ؟! بله دارم می بینم .... برات گفتم که بدونی فق ...

ادبیات من بشما چه؟

درضمن جوگیری چون چشمات باز نمیکنی ک استارتر نوشته دختر مجرد

چه ربطی ب شوهر داشت؟

ازونایی ک تو جمعی بی ربط حرف میزنن؟درک میکنم راحت باش

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
بله عزیزم تا ۴۵ میشه زد

آخ مرسی خواهر کجا میزنن؟ بهداشت؟

پس طرفت آزمایش بده اگه اون داشته باشه با لمسش به بدنت توام مبتلا میشی یا اگه مطمئنه که داره شماهم ...

رفته دکتر گفته زگیل نیس بش ی قرصی داده داره میخوره داره خشک میشه ولی ازمایش نداده

خودش نوشته مجرد بعد اومده مثلا میخواد عذاب وجدان بده😂 جدیدا دخترا ب دوسپسراشون میگن نامزد باهاشم ...

بله بعصیا هم خوابش رو می بینند ....

به جای سرکوفت زدن اگر میتونید راهنماییش کنید

موضوع تاپیک در عنوان اومده واضح و مشخص

دیگه این حاشیه ها چیه 

اون از ادبیاتت تو کامنت اولت، اینم از این .... باز خوبه تاپیکای خودتونم هست که یه کم خجالت بکشید و سرکوفت نزنید به بقیه ...

واااای جماعت ول کنید حالا همه امام شدن اینجا 

یه سوال پرسید جواب دارید بدید ندارید خداحافظ🚶‍♀️

اسی ببخشید منم تو تاپیکت هی سوال پرسیدما🤗😘

به تو هیچ ربطی نداره کیه اصلا کی هستی که به این روش با بقیه حرف میزنی وجدان نداری وگرن بجای کمک تهمت ...

@نی_نی_یار_شب  

نینی یار جان ایشون توهین میکنن و خودتون هم میبینین در مورد چه چیزی تاپیک زدن خودشون گفتن مجردن و رابطه داشتن ممنوع مگه نیست این چیزا؟؟؟؟؟ 

واااای جماعت ول کنید حالا همه امام شدن اینجا  یه سوال پرسید جواب دارید بدید ندارید خداحافظ🚶‍♀ ...

نه فدا سرت ولی من واقعا نامزدم شش ماهه قراره قبل محرم عقد رسمی کنیم ولی بعضبا عقده ایی و مریضن