2777
2789
عنوان

یعنی تاوان دارم پس میدم🥺😔

211 بازدید | 14 پست

ی نفر رو از ۱۳سالگی باهاش اشنا شدم خب اولاش فک میکردم فرقی نداره با دوست دختر،اون ۱۸بود ،خلاصه وابسته شدیم اومد خواستگاری هی دعوا میشد،چندسال شد گذشت ولی نمیشد  اون بهو ناپدید شد فهمیدم معتاد شده،دیگ پیگیر نشدم تا وقتی ک خواستم نامزد کنم،رفتم پیداش نکردم،تو دوران نامزدی دیدمش اسرار کردم ترک کن نمیدونست من نامزد دارم،بعد ترک کرد اومد سراغم فهمید نامزد کردم،داغون شد،بعد خودکشی کرد

بعد چندبار کرد،حتی جلو خونم ولی من نبودم

هنوز ب امید من مجرده

خیلی برام گریه کرده 

کلا خوشبخت نشدم از وقتی ازدواج کردم ،میگم شاید آهه اونه😔

دلم براش سوخت:)امیدوارم یکی براش پیدا بشه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مقصر تو بودی ..چرا لز ۱۳سالگی؟!! وقت برا ایناچیزا زیاد بوده واست..درضمن وقتی نامزد کردی چرا بهش اصراارر کردی ک ترک کن.؟ تو نامزد کرده بوودی و ب تو ارتباطی نداشته..دیگ دخالت نکن 

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
خیلیا براش پیدا کردن،ولی نمیره خواستگاری ،بمن گفت ب دختره ظلم میشه اگ بگیرمش چون همیشه تو ذهنمو قلبم ...

حداقل باهاش ارتباط نداشته باش تا بطور کامل بپذیره رهاش کردی:/

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

نامزدی کردی دیگ ولش میکردی به حال خودش

فاز دهقان فداکار برداشتی

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️
نامزدی کردی دیگ ولش میکردی به حال خودش فاز دهقان فداکار برداشتی

عشق اولم بود نمبتونستم ولش کنم 

شما ی سگ بخری بهش وابسته مبشی دلت نمیاد زخمشو ببینی اون آدم بود عشق اولمم بود