2777
2789
عنوان

میخام از خونه برم و مستقل شم کسی راهنمایی بلده؟؟خصوصا تو موارد حقوقی

| مشاهده متن کامل بحث + 1309 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکمی دارم و درجا میرم سرکار

اگه از نظر مالی اوکی هستید میتونید وگرنه خیلی فشار میاد بهتون.من یک ساله دارم مورد مشابهی رو‌حمایت میکنم الان موندم چیکار کنم.

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        
سعی کن کم کم براشون جا بندازی یه سری کارها دیگه اجازه تمیخاد...فکر کردی مستقل شدن اسونه؟؟؟دانشگاه می ...

میدونم سخته ولی همه کار میکنم چون اینجا مثل افسرده هام شبو روز تو اتاقم و در حال خوابیدن 

دانشگاه نمیزارن مگ اینکه باز همراهم باشن 

میدونم خیلی سخته ولی الان وقتش نیست باید یکم صبر کنی و پول جمع کنی و حد اقل ی شغل درست و درمون داشته ...

میدونم خانم اینا نمیزارن برم سرکار که دستم تو جیب خودم باشه 

برا همین میخام برم

اگ بشه میرم پیشه دختر خالم و درجا میرم سر کار  حدودا ۱۱ تومن دارم اگ سکمو بفروشم  چون با ...

با یازده تومن میخوای مستقل شی ، الان تو تهران یه اتاق آلونکی بیست متری هم اجاره بخوای بکنی باید صد میلیون پیش داشته باشی و ماهی دو سه میلیون اجاره بدی ، تو خونه گرم و نرم پدتدنشستی صحبت از فرار میکنی

میدونم سخته ولی همه کار میکنم چون اینجا مثل افسرده هام شبو روز تو اتاقم و در حال خوابیدن  دانش ...

گلم بهتره هی بگی این قدر دوست دارم دکتر شم..‌یا پرستار شم یا معلم شم...هی تکرار کن جلوشون...کم کم جا بنداز دنبال یه رشته خوب دانشگاهی هستی...هی جلوشون کتاب بخون..با زبون سیاست بازا پیش برو....هزار راه داری برای پیشرفت

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

لطفاً عجولانه تصمیم نگیر بیرون پره گرگه اول برو یه کاری یاد بگیر و درست رو هم بخون تا دانشگاه قبول ب ...

درسته حرفه شما صحیح چون دانشگاه نمیشه من دنبال راهه دیگم