2777
2789
عنوان

امشب بهم گفت

292 بازدید | 19 پست

به دوست پسرم که یعنی خیلی همو دوست داشتیم

گفتم خواستگار داره واسم. میاد

گفت بهم قبول کن اگه خوبه

خیلی گریه کردم خیلی

بعدشم میگه دوست دارم بهش گفتم مگه نمیگی برو ازدواج کن 

پس بیا جدا شیم از هم گفت من جدا نمیشم ازت

هه چجوری میتونن اینقد پست باشن

من تمام آرزوهامو باهاش ساختم چجوری میگه برو ازدواج کن

شاید میخواسته ببینه شما چی میگی

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله ک بعد بلاک کردنش  این تاپیک رو زدی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
چیو چی میگم میگم داره واسم خواستگار میاد بهم میگه اگه خوبه قبول کن سنت رفت بالا واست کم خواستگار می ...

زکی 

هم میگه قبول کن هم میگه کات نمیکنم؟؟ 

بگو عن اقا خاک برسرت 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
چیو چی میگم میگم داره واسم خواستگار میاد بهم میگه اگه خوبه قبول کن سنت رفت بالا واست کم خواستگار می ...

خرف قشنگی نبوده متاسفانه

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره

از همین لحظه باهاش کات کن .اینطور که پیداس اون این دوستی رو واسه ازدواج نمیخواسته بهتره کات کنی بیشتر از این وابسته نشی

ب ی سریا فقط باید گفت بیشرف

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

چقدر بیشرفه خداااا حتما میگه بعد ازدواجم بیا باهم بمونیم بزن فکش بیار پایین يعنی خیلی خودت بی ارزش م ...

بهش گفتم اصن فکرو اینو نکن حتی حالم از طرفمم بهم بخوره اینکارو نمیکنم