2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم :( من خیلی ادم بدی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 2119 بازدید | 114 پست
به نظرم حقشه بهم نپرید خودمم دخترم و جوونم ولی به نظرم نباید همه چیو بندازه کردن خواهرش 

اصلا درک نمیکنه همیشه هم بهش مامانم گوشزد میکنه که تو خونه کمک خواهرت کن اما نه اصلا

الانم نشسته داره سیب زمینی میخوره دریغ از یه تعارف

خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم...!🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم موهاشو میکشی و لگدم میزدیش تازه کم بود ...

ایجور فقط باعث میشه اون رفتارشو بیشتر ادامه با کتک زدن فقط بچه هارو عصبی تر  و عقده ای تر میکنیم.

کاش اول میومدیم نگاه میکردیم مشکل کجا بوده که اینجوری رفتار میکنه

منم جات بودم همینکارو میکردم

البته شدید تر 

عصاب مصاب ندارم

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•
اصلا درک نمیکنه همیشه هم بهش مامانم گوشزد میکنه که تو خونه کمک خواهرت کن اما نه اصلا الانم نشسته دا ...

چند سالشه؟؟؟

((...شمایی که میای میگی آقایون از خانوما باهوشترن چون بیشتر دانشنمدا و رتبه برترا مردن      .پس طبق این حرف سفید پوستاهم از سیاه پوستا باهوش ترن چون بیشتر دانشمندا و نخبه ها سفید پوستن🐱..اگه نکته رو نگرفتی تسلیت میگم بهره هوشی شما خیلی پایینه✋😿

عزیزم تو مرکز کنترلت درونیه. یه خواهر شوهر دارم برعکس توست. مرکز کنترل بیرونی داره. به همه ظلم می‌کنه ولی خودش رو خوبه می‌دونه . همه از زبونش عاصین حتی دختر اون یکی خواهرشوهرم میاد از دست خاله اش برا من درد دل میکنه

انگار خیلی رابطه پر تنشی باهاتون داره 

تو سن بلوغه یا با هم خوب نیستید 

حسادت داره بهتون؟  

یا پدر و مادرتون احیاناً بینتون فرق نمیذارن که اینطوری باهاتون بده؟؟؟ 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

این یه بار‌ اوکی ولی از این به بعد بزنیش روتون به هم باز میشه!..

به لباساش دست نزن و اهمیت نده بهش..هر طور باهات رفتار کرد همونطوری باش ولی بزنیش بدتر میکنه.. اینو با توجه به اینکه اختلاف سنیتون زیاد نیست میگم..

تا ی مدت نیستم سایت...:)! 

به نظر من بهتر بود از طرف پدر و مادرتون توجیه میشد که اون هم مسیولیت و وظیفه ای توی خونه داره

و اگر چنین چیزی جواب نداد و مفید نبود

بهتر روش دیگه ای پیش بگیری

اون هم اینکه هیچ کاری براش انجام ندی

تا بفهمه که شما وظیفه ای در قبال کارهای شخصیش نداری

اصلا درک نمیکنه همیشه هم بهش مامانم گوشزد میکنه که تو خونه کمک خواهرت کن اما نه اصلا الانم نشسته دا ...

ی فکری کردم 

همین الان برو صورتشو بوس کن بگو ابجی خیلی اشتباه کردم 

باید بیشتر میزدمت 

بعد بشقابو کن تو حلقش